Voeg inligtingskaarte by video's

Jy kan inligtingskaarte gebruik om jou video's meer interaktief te maak. Inligtingskaarte kan ’n video, snitlys, kanaal of skakel bevat. Kaarte is nie beskikbaar op video's wat as vir kinders gemaak gestel is nie.

Voeg kaarte by ’n video

Volg die stappe hieronder om kaarte by ’n video te voeg.

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die video wat jy wil redigeer.
  4. Kies Redigeerder op die linkerkieslys.
  5. Kies Inligtingskaarte  en kies die kaart wat jy wil byvoeg. Let wel: Jy kan tot 5 kaarte by een video voeg.
    • Video: Hierdie inligtingskaart stel jou in staat om aan ’n publieke YouTube-video te koppel waarmee jou kykers interaksie kan hê.
    • Snitlys: Hierdie inligtingskaart stel jou in staat om aan ’n publieke YouTube-snitlys te koppel wat jou kykers kan kyk.
    • Kanaal: Hierdie inligtingskaart stel jou in staat om aan ’n YouTube-kanaal te koppel waarmee jou kykers interaksie kan hê. Jy kan byvoorbeeld ’n inligtingskaart gebruik om ’n kanaal te bedank wat met jou video gehelp het, of om ’n ander kanaal vir kykers aan te beveel.
    • Koppel: As jy in die YouTube Vennootprogram is, sal hierdie inligtingskaart jou in staat stel om aan ’n eksterne webwerf te koppel om met jou gehoor te deel. Jy kan ook eindskerms by jou video's voeg. Let wel: Maak seker jou gekoppelde eksterne webwerf voldoen aan ons beleide, insluitend ons gemeenskapsriglyne en diensbepalings. Oortredings kan lei tot kaart- of skakelverwyderings, waarskuwings of die beëindiging van jou Google-rekening.
  6. Verander die begintyd vir die kaart onder die video.
  7. Voeg ’n opsionele boodskap en uitlokkerteks oor die video by. Let wel: Boodskap- en uitlokkerteks word vir kanaalkaarte vereis.
  8. Klik Stoor.

Hoe kykers met kaarte interaksie kan hê

Kaarte word ontwerp om video's aan te vul en die kykerervaring met relevante inligting te verbeter. Soos die stelsel ontwikkel, beplan ons om dit te verbeter om die mees relevante uitlokkers en kaarte te wys gegrond op werkverrigting, kykergedrag en die toestel wat hulle gebruik.

Hoe kykers by kaarte uitkom

• Wanneer ’n kyker jou video kyk, sal hulle ’n uitlokker sien vir die tyd wat jy aandui.
  • Wanneer die uitlokker nie wys nie, kan kykers hou oor die speler en die kaartikoon klik. Op mobiele toestelle kan kykers die kaartikoon sien wanneer ook al die spelerkontroles wys.
  • Wanneer hulle op die uitlokker of die ikoon klik, kan hulle deur kaarte op die video blaai.

Hoe kaarte jou inhoud kan verander

Hoe kaarte op video’s gewys word

Kaarte word onder die videobeskrywing gewys. As daar veelvuldige kaarte op ’n video is, kan kykers daardeur rollees terwyl die video speel.

Wie kan kaarte sien?

Hierdie kenmerk is beskikbaar vir kykers op rekenaars. Hierdie kenmerk is nie op Adobe Flash beskikbaar nie.

Kykers kan nie kaarte sien op video’s wat gestel is dat dit vir kinders gemaak is nie.