Samarbeid om spillelister

Du kan la vennene dine legge til videoer i spillelisten din. Når du slår på dette, kan alle du deler linker til spillelisten med, legge til videoer i spillelisten (og fjerne videoer de har lagt til).

Før du begynner, må du opprette en spilleliste. Hvis du trenger hjelp med dette, følger du disse trinnene for å opprette en spilleliste.

Gi samarbeidspartnere tilgang til spillelister

Denne funksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig i betaversjonen av YouTube Skaperstudio. Hvis du bruker betaversjonen av YouTube Skaperstudio (studio.youtube.com), må du velge Den klassiske versjonen av Skaperstudio i menyen til venstre for å følge denne fremgangsmåten.
  1. Gå til Spillelister-siden din på en datamaskin. Du finner den ved å klikke på profilbildet ditt øverst til høyre og så Skaperstudio. På venstre side klikker du på Videobehandler og så Spillelister.
  2. Klikk på Rediger ved siden av spillelisten du samarbeider med andre på.
  3. Det kan hende at du må klikke på Rediger på nytt.
  4. Klikk på Del.
  5. Merk av i boksen der det står «La personer med linken legge til videoer».
  6. Kopiér den unike linken til spillelisten, og del den med de du vil samarbeide med.

Tips: Hvis du vil gå tilbake og legge til flere samarbeidspartnere etter at du har opprettet en spilleliste, går du til den aktuelle spillelisten, klikker på Spillelisteinnstillinger og så Samarbeid-fanen og velger Samarbeidspartnere kan legge videoer til denne spillelisten.

Eieren av spillelisten blir varslet når det legges til eller fjernes en video fra spillelisten, eller når nye samarbeidspartnere legges til.

Bidra med videoer til en spilleliste

Hvis du er invitert til å legge til videoer i en spilleliste, kan du både legge til videoer og fjerne videoer du tidligere har lagt til.

Legg til videoer
  1. Gå til spillelistesiden via linken du har fått fra eieren av spillelisten.
  2. Følg veiledningen på skjermen for å bekrefte at du vil bidra til spillelisten. Spillelisten lagres automatisk.
  3. Hvis du vil legge til videoer fra en datamaskin eller mobilenhet, velger du ett av følgende alternativer:
    • På siden med spillelisten: Velg Legg til video og lim inn nettadressen til en video, velg en video fra opplastingene dine, eller søk etter en video på YouTube.
    • Gå til en video du vil legge til, og velg Lagre fra denne videoen.

Når du har lagt til en video, vises navnet ditt ved siden av videoen i spillelisten. Alle de andre blir varslet når nye videoer legges til i spillelisten.

Fjern videoer
  1. Gå til spillelistesiden via linken du har fått fra eieren av spillelisten.
  2. Hold markøren over videoen du vil fjerne.
  3. Klikk på X for å fjerne videoen.

Merk: Du kan bare fjerne videoer du selv har lagt til i spillelisten (ikke andres bidrag).

Administrer bidrag

Slutt å ta imot bidrag til en spilleliste

Du kan når som helst slå av muligheten til å bidra til spillelister du har delt:

1. Gå til Spillelister-siden din på en datamaskin. Du finner den ved å klikke på profilbildet ditt øverst til høyre og så Skaperstudio. På venstre side klikker du på Videobehandler og så Spillelister.
  2. Klikk på Rediger ved siden av spillelisten du samarbeider med andre på.
  3. Det kan hende at du må klikke på Rediger på nytt.
  4. Klikk på Spillelisteinnstillinger.
  5. Slå av alternativet som gjør at andre kan legge til videoer i spillelisten.
Hindre at nye samarbeidspartnere legges til

Du kan forhindre at nye brukere legges til i spillelisten din, ved å følge trinnene nedenfor:

1. Gå til Spillelister-siden din på en datamaskin. Du finner den ved å klikke på profilbildet ditt øverst til høyre og så Skaperstudio. På venstre side klikker du på Videobehandler og så Spillelister.
  2. Klikk på Rediger ved siden av spillelisten.
  3. Det kan hende at du må klikke på Rediger på nytt.
  4. Klikk på Spillelisteinnstillinger.
  5. Klikk på Deaktiver linken for å forhindre at flere personer kan legge til videoer i spillelisten.