Teamene våre får mange henvendelser for tiden. Det kan ta lengre tid enn vanlig å få svar på spørsmål via e-post, chat og @TeamYouTube på Twitter.

Samarbeid om spillelister

Du kan la vennene dine legge til videoer i spillelisten din. Når du slår på denne funksjonen, kan alle du deler linker til spillelisten med, legge til videoer i den.

Først må du opprette en spilleliste. Hvis du trenger hjelp med dette, følger du fremgangsmåten for å opprette en spilleliste.

Gi andre personer redigeringstilgang til spillelister

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.
  1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på Spillelister-fanen.
  4. Klikk på Rediger ved siden av spillelisten du vil gi andre redigeringstilgang til.
  5. Klikk på Mer under spillelistetittelen.
  6. Klikk på Samarbeid .
  7. Klikk på glidebryteren ved siden av «Samarbeidspartnere kan legge til videoer i denne spillelisten».
  8. Klikk på «Tillat at nye personer får redigeringstilgang».
  9. Kopier linken til spillelisten, og del den med de du ønsker å samarbeide med.

Eieren av spillelisten blir varslet når spillelisten redigeres, eller når nye personer med redigeringstilgang legges til.

Legg til videoer i en spilleliste

Hvis du er invitert til å legge til videoer i en spilleliste, kan du både legge til videoer og fjerne videoer du tidligere har lagt til.

Legg til videoer
  1. Gå til spillelistesiden via linken du har fått fra eieren av spillelisten.
  2. Følg veiledningen på skjermen for å bekrefte at du vil bidra til spillelisten. Spillelisten lagres automatisk.
  3. Hvis du vil legge til videoer fra en datamaskin eller mobilenhet, går du til videoen du vil legge til, og velger Lagre fra denne videoen.

Når du har lagt til en video, vises navnet ditt ved siden av videoen i spillelisten. Alle brukere med redigeringstilgang blir varslet når nye videoer legges til i spillelisten.

Fjern videoer
  1. Gå til spillelistesiden via linken du har fått fra eieren av spillelisten.
  2. Velg Mer ».
  3. Velg Fjern fra spillelisten .

Merk: Du kan bare fjerne videoer du selv har lagt til i spillelisten (ikke andres bidrag).

Administrer bidrag

Slutt å ta imot bidrag til en spilleliste

Du kan når som helst slå av bidrag til spillelister du har delt:

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på Spillelister-fanen.
  4. Klikk på Rediger ved siden av spillelisten du vil oppdatere.
  5. Klikk på Mer under spillelistetittelen.
  6. Klikk på Samarbeid .
  7. Slå av «Tillat at nye personer får redigeringstilgang».
  8. Klikk på glidebryteren ved siden av «Samarbeidspartnere kan legge til videoer i denne spillelisten».