Werk saam op snitlyste

Jy kan jou vriende toelaat om video's by jou snitlys te voeg. Wanneer jy hierdie kenmerk aanskakel, kan enigiemand met wie jy 'n snitlysskakel deel video's by daardie snitlys voeg.

Voor jy begin, skep 'n snitlys. As jy hulp nodig het, volg hierdie stappe om 'n snitlys te skep.

Voeg medewerkers by ’n snitlys

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik op die Snitlyste -oortjie.
  4. Klik op Wysig langs die snitlys waarby jy medewerkers wil voeg.
  5. Klik Meer onder die snitlys se titel.
  6. Klik Werk saam .
  7. Klik die glyer langs “Medewerkers kan video’s by hierdie snitlys voeg”.
  8. Skakel "Laat nuwe medewerkers toe" aan.
  9. Kopieer die snitlysskakel en deel dit met die mense met wie jy wil saamwerk.

Die snitlyseienaar sal ’n kennisgewing kry wanneer die snitlys verander word of wanneer nuwe medewerkers aansluit.

Voeg video’s by ’n snitlys

Sodra jy genooi is om by 'n snitlys te voeg, kan jy video's byvoeg of video's verwyder wat jy in die verlede bygevoeg het.

Om video's by te voeg
  1. Gebruik die skakel wat jy by die snitlyseienaar ontvang het om na die snitlysbladsy toe te gaan.
  2. Volg die instruksies op die skerm om te bevestig dat jy 'n bydraer wil wees. Die snitlys sal outomaties gestoor word.
  3. Voeg só video’s van jou rekenaar of ’n mobiele toestel af by: Gaan na ’n video wat jy wil byvoeg en kies Stoor by daardie video.

Nadat jy ’n video bygevoeg het, sal jou naam langs die video op die snitlys verskyn. Alle medewerkers sal 'n kennisgewing kry wanneer nuwe video's by die snitlys gevoeg word.

Om video's te verwyder
  1. Gebruik die skakel wat jy by die snitlyseienaar ontvang het om na die snitlysbladsy toe te gaan.
  2. Kies Meer ''.
  3. Kies Verwyder van snitlys af.

Let wel: Jy kan slegs video’s verwyder wat jy by die snitlys gevoeg het (nie wat ander medewerkers bygevoeg het nie).

Bestuur bydrae

Om op te hou om bydraes tot 'n snitlys te aanvaar

Jy kan enige tyd bydraes afskakel vir snitlyste wat jy gedeel het:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die Snitlyste-oortjie.
  4. Klik Wysig langs die snitlys wat jy wil opdateer.
  5. Klik Meer onder die snitlys se titel.
  6. Klik Werk saam .
  7. Skakel "Laat nuwe medewerkers toe" af.
  8. Klik op die skuifbalk langs "Medewerkers kan video's by hierdie snitlys voeg."