Veure YouTube a la PlayStation 4

L'aplicació YouTube està disponible per a la PlayStation 4. Aquesta aplicació et permet veure els canals a què t'has subscrit, cercar-hi contingut i fer servir el dispositiu mòbil com a comandament.

Iniciar o tancar la sessió
  1. Selecciona Inicia la sessió.
  2. Inicia la sessió amb el teu Compte de Google quan se't demani. Si tens diversos Comptes de Google, selecciona el compte que fas servir amb YouTube.
  3. Un cop hagis iniciat la sessió, és possible que se't mostri una llista de les identitats de Google associades al compte. Assegura't de triar el compte que tinguis enllaçat al canal de YouTube. Si tries un compte de marca que no estigui enllaçat a cap canal de YouTube, no podràs iniciar la sessió.

Per tancar la sessió, visita PS4 Settings (Configuració de la PS4) i, a continuació, Link with Other Services (Enllaça a altres serveis) i, a continuació, YouTube i, a continuació, selecciona Sign Out (Tanca la sessió).

Reproduir vídeos

Un cop hagis seleccionat un vídeo per reproduir-lo, es mostrarà una barra amb els controls del reproductor que et permetrà dur a terme les accions següents:

• Ves a la pàgina d'inici : et permet tornar a la pàgina d'inici.
  • Reprodueix : s'iniciarà o es reprendrà la reproducció del vídeo.
  • Avança : s'avançarà el vídeo 10 segons.
  • Rebobina : rebobina el vídeo 10 segons.
  • Subtítols : es mostraran els subtítols del vídeo, si n'hi ha.

Per veure més opcions quan reprodueixis un vídeo, selecciona Més accions. En fer-ho, tindràs accés a les opcions següents:

• Subscriure't al canal.
  • Puntuar el vídeo.
  • Informar del vídeo si creus que infringeix les directrius de la comunitat.
Penjar un vídeo a la PS4

Pots penjar vídeos de partides directament a YouTube amb el botó Share (Comparteix) de la PlayStation 4. Per fer-ho, segueix aquests passos:

1. Prem el botó Share (Comparteix) del comandament de la PS4 i selecciona Upload Video Clip (Penja un clip de vídeo).
  2. Selecciona el clip que vols penjar i tria YouTube.
  3. Retalla el punt inicial o final i afegeix-hi un títol, una descripció i etiquetes.
  4. Confirma la configuració de privadesa i comprova que estiguis penjant el vídeo al canal correcte.
  5. Selecciona Share (Comparteix).

El clip començarà a penjar-se. Pots fer un seguiment del progrés dels fitxers que s'estan penjant a la pàgina PS4 Notifications (Notificacions de la PS4).

Sincronitzar un altre dispositiu amb la PlayStation 4
Pots fer servir el telèfon, la tauleta o l'ordinador com a comandament. Obtén informació sobre com pots enllaçar un dispositiu a la Playstation 4 mitjançant el lloc web de YouTube o l'aplicació YouTube per a mòbils.
Cercar per veu a la PS4
Pots cercar vídeos a l'aplicació YouTube amb la cerca per veu. Segueix aquests passos:
  1. Connecta un micròfon amb el comandament DualShock® (o connecta una càmera PlayStation® amb micròfon integrat).
  2. Obre l'aplicació YouTube i ves a la pàgina de cerca.
  3. Selecciona el micròfon Mic a l'esquerra del teclat en pantalla (o prem L2  al comandament per fer servir una drecera).
  4. Parla al micròfon i digues què vols cercar.
  5. Es mostraran els resultats.

Mirar vídeos de 360º

També pots mirar vídeos de 360º a la PS4. Quan mires vídeos de 360º, pots fer servir les palanques de control esquerra i dreta del comandament per desplaçar-te pel vídeo.