Enhetsmodeller som inte har stöd för YouTube-appar

Den aktuella YouTube-appen, eller äldre versioner, fungerar inte på vissa enhetsmodeller.

Smart-tv:ar, streamingenheter och spelkonsoler

Du kan kontrollera om smart-tv:ar, streamingenheter och spelkonsoler är kompatibla med YouTube-appen här.

Mobila enheter

Uppdatera Android-appen

Om du ser följande meddelande betyder det att versionen du använder inte längre stöds. Du måste uppdatera för att komma åt YouTube-appen. Om du vill uppdatera till den senaste versionen av YouTube Android-appen besöker du Google Play Butik.

Om du vill fortsätta använda YouTube utan att uppdatera appen kan du navigera till m.youtube.com i mobilwebbläsaren.

Om du har problem med att uppdatera

Om du inte kan uppdatera appen har inte din version av Android-operativsystemet stöd för den senaste versionen av YouTube-appen. Om du vill ha den senaste YouTube-appen ska du uppdatera till den senaste Android-programvaran.

Du kan fortsätta använda YouTube-appen utan att uppdatera operativsystemet, men så småningom kommer stödet för äldre versioner av YouTube-appen att upphöra. Du kan alltid titta på YouTube via m.youtube.com i mobilwebbläsaren.

YouTube är inte längre tillgängligt på vissa enheter

Om du ser det här meddelandet när du öppnar YouTube via en tv eller spelkonsol betyder det att YouTube-appen inte längre kan användas på din smart-tv, streamingenhet eller spelkonsol.

Meddelande: YouTube är inte längre tillgängligt eftersom enheten inte uppfyller de senaste kraven.

Med jämna mellanrum uppdaterar vi våra säkerhetsstandarder för att skydda din information. Det innebär att vi inaktiverar våra tjänster på enheter som inte upprätthåller våra standarder. Om det finns en webbläsare i tv:n kan du kanske använda YouTube via youtube.com.

I vissa fall kan du återfå åtkomsten till YouTube-appen genom att uppgradera enhetens firmware. Kontakta enhetens tillverkare om du är osäker på hur du uppgraderar firmware.