Kan ikke legge til en egendefinert nettadresse

YouTube-nettadresser ble tidligere opprettet ved at det ble valgt et brukernavn, som det ble gjort krav på etter førstemann til mølla-prinsippet. Når en kanal tok i bruk et brukernavn, kunne det aldri brukes igjen, selv om den opprinnelige kanalen var inaktiv eller ble slettet. Dette systemet resulterte i at mange kanaler ikke kunne få nettadressen de ønsket og fortjente.

Hvis du vil opprette en egendefinert nettadresse, må du kontrollere at kanalen din oppfyller kvalifikasjonskravene, og deretter følge fremgangsmåten for å gjøre krav på en egendefinert nettadresse.

Egendefinerte nettadresser er basert på kanalbeskrivelse, Google-identitet, tilhørende nettsted og noen få andre faktorer. Dette er for å sikre at kanaler kan få en nettadresse som er unik for kanalens merkevare og konsistent på YouTube, og som deles på tvers av alle Google-tjenester.