Muokattua URL-osoitetta ei voi lisätä

Aiemmin YouTuben URL-osoitteet määräytyivät käyttäjätunnuksen perusteella. Tunnuksia puolestaan myönnettiin siinä järjestyksessä, jossa niitä pyydettiin. Kun kanavalle oli kerran määritetty käyttäjätunnus, sitä ei enää voinut käyttää uudelleen, vaikka alkuperäisen kanavan toiminta olisi lakannut tai kanava poistettu. Tästä johtuen moni kanava ei voinut saada haluamaansa ja ansaitsemaansa URL-osoitetta.

Jos haluat muokatun URL-osoitteen, kanavasi on täytettävä tietyt vaatimukset. Tämän jälkeen voit lunastaa muokatun URL-osoitteen näiden ohjeiden avulla.

Muokatut URL-osoitteet määräytyvät kanavan kuvauksen, Google-identiteetin, yhdistetyn verkkosivuston ja muiden tekijöiden mukaan. Näin varmistamme, että kanavien URL-osoitteet ovat yksilöllisiä ja niiden brändiä vastaavia, johdonmukaisesti muodostettuja kaikkialla YouTubessa sekä käytettävissä kaikissa Googlen palveluissa.