Kan ikke tilføje en brugertilpasset webadresse

Tidligere blev YouTube-webadresser oprettet ved at vælge et brugernavn, som blev gjort krav på ud fra først til mølle-princippet. Når et brugernavn blev taget af en kanal, kunne det aldrig bruges igen, selvom den oprindelige kanal var inaktiv eller blev slettet. Dette system resulterede i, at mange brugere ikke kunne få den webadresse på deres kanal, som de ønskede og fortjente.

For at få en brugertilpasset webadresse skal du sørge for, at din kanal overholder kvalifikationskravene og dernæst følge vejledningen for at få en brugertilpasset webadresse.

Brugertilpassede webadresser baseres på kanalbeskrivelse, Google-identitet, tilknyttet website og et par andre faktorer. Dette er for at sikre, at kanaler kan få en webadresse, der er unik for kanalens brand, ensartet på YouTube og delt på tværs af alle Googles tjenester.