YouTuben Tilastojen tiedot

Voit seurata videoidesi, kanaviesi ja sisältökohteidesi menestystä YouTuben Tilastojen avulla. Tässä artikkelissa kerrotaan YouTube Tilastojen sisältämistä tiedoista ja ominaisuuksista, joista on eniten hyötyä Content Managerin käyttäjille. Tiedot voivat näkyä YouTuben Tilastoissa muutaman päivän viiveellä.

Sisältökohteita koskevat tiedot

Sisältökohteen analytiikka antaa tietoa sisältökohteiden suosiosta. Katso, mitkä sisältökohteet keräävät suosiota, vertaa niiden menestystä toisiin kohteisiin ja selvitä parhaiten menestyvät suosikkivideot. Tiedot esitetään päivittäin muutaman päivän viiveellä. Sisältökohteita koskevien tietojen tarkastelu:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tilastot .
  3. Valitse Yleiskatsaus-välilehdeltä Eniten muuttuneet. Täällä näet videot, kanavat ja sisältökohteet, joiden tiedot ovat muuttuneet eniten viimeisen seitsemän päivän aikana.
  4. Klikkaa Sisältökohteet-välilehteä ja valitse haluamasi toiminto:
    • Kun klikkaat sisältökohdetta, näet sitä koskevat tiedot.
    • Pidä hiirtä sisältökohteen päällä ja klikkaa vertaa  -kuvaketta, jos haluat verrata sisältökohteen viimeisten seitsemän päivän menestystä edelliseen seitsemän päivän jaksoon.
Saat samat tiedot myös Sisältökohteet-sivulta klikkaamalla sisältökohteen nimeä ja valitsemalla sitten Tilastot-välilehden.
YouTube Tilastoiden katselukertojen tiedoissa saattaa näkyä eri tietoja kuin sisältökohteen tehokkuusraportissa. Tämä johtuu seuraavista syistä:
  • Tehokkuusraportit huomioivat vain sellaisten sisältökohteiden näyttökerrat, joista on tehty vaatimus.
  • YouTuben Tilastot huomioi näyttökerrat sekä sisältökohteista, joista on tehty vaatimus, että kumppanien lataamista sisältökohteista, joista vaatimusta ei ole tehty.

Tulotietojen tarkasteleminen

Voit katsella arvioituja tulotietoja klikkaamalla Tilastot ‐sivulla Tulot-välilehteä. Muista seuraavat asiat:

• YouTuben Tilastojen arvioidut tulot päivitetään päivittäin.
  • YouTuben Tilastojen tulotiedoissa on noin 2 päivän viive.
  • YouTuben Tilastojen arvioidut tulot eivät näytä kelpaamattoman toiminnan muokkausten vaikutuksia reaaliaikaisesti. Ladattavien talousraporttien sisältämät lopulliset tulotiedot voivat poiketa YouTuben Tilastojen tiedoista.

Edistynyt tila

YouTuben Tilastojen edistyneessä tilassa näet tarkempia tietoja kanavistasi, sisältökohteistasi ja yleisöstäsi. Voit myös vertailla sisällön tehokkuusitilastoja ja viedä tietoja. Edistyneen tilan käyttäminen:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tilastot .
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta EDISTYNYT TILA.
  4. Tällä sivulla voit tehdä monia tässä lueteltuja toimenpiteitä. Content Manager -käyttäjien käytettävissä on seuraavat lisätoiminnot:
    • Klikkaa Kanavat-välilehteä, niin näet yksittäisiä kanavia koskevia tietoja.
    • Klikkaa Sisältökohteet-välilehteä, niin näet yksittäisiä sisältökohteita koskevia tietoja.
    • Klikkaa Lisää  -välilehteä, niin näet tiedot joko kanavan omistajuuden tai vaatimuksen tilan mukaan.

Voit millä tahansa edistyneen tilan sivulla napsauttaa latauskuvaketta viedäksesi tietoja. Lue lisää edistyneen tilan käytöstä YouTuben Tilastoissa.

Tietojen järjestely YouTube Analytics -ryhmien avulla

Ryhmät ovat videoiden, kanavien ja sisältökohteiden muokattavia kokoelmia. Ryhmien avulla voit järjestää samankaltaiset sisältökohteet yhteen ja nähdä kaikki tiedot yhdessä paikassa. Näin voit seurata tehokkuutta järjestelmällisesti.

Lue lisää YouTube Analytics -ryhmien luomisesta ja ylläpidosta.

Löydät kattavan oppaan YouTuben Tilastojen ominaisuuksista ja tiedoista YouTuben Tilastojen ohjekeskuksen pääsivulta.