Angi om du liker eller ikke liker en video

Ved å klikke på «Liker» kan du raskt vise innholdsskaperen at du liker vedkommendes materiale. Hvis du er logget på når du liker en video, legges den til i «Likte videoer»-spillelisten.

Hvis det er en video du ikke liker, kan du vise det ved å klikke på «Liker ikke». Husk at du må rapportere videoen hvis du vil gi oss beskjed om at den har upassende innhold.

Etter 5. desember 2019 blir den offentlige «Likte videoer»-spillelisten din privat, slik at det bare er du som kan se den. Du kan fortsatt like videoer, og antall likerklikk vises fortsatt under videoene.

Hjerter i kommentarer

Hvis du legger inn en kommentar på Fellesskap-fanen eller videosiden, kan skaperen bruke et hjerte til å vise at vedkommende setter pris på kommentaren din.

Når en skaper bruker et hjerte på kommentaren din, ser du det på to måter:

• Du ser brukerbildet til skaperen med et lite hjerte i kommentaren din.
  • Du får et varsel (avhengig av innstillingene du har angitt på datamaskinen eller mobilenheten) om at en kanaleier «elsker kommentaren din».

Tilgang til Diskusjon-fanen

Fellesskap-fanen erstatter Diskusjon-fanen. Kommentarer fra Diskusjon-fanen er tilgjengelige i aktivitetsloggen i 30 dager etter at du får tilgang til Fellesskap-fanen.

Slik får du tilgang til aktivitetsloggen:

1. Åpne YouTube-appen, og logg på YouTube.
  2. Gå til www.youtube.com/comments.

Se de likte videoene dine

Når du liker en video, blir den automatisk lagt til i en egen spilleliste, slik at du enkelt kan se alle de likte videoene dine. Du kan se videoer du har likt, ved å følge fremgangsmåten nedenfor:

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. I menyen til venstre velger du Likte videoer under «Bibliotek».

Du kan se opptil 5000 videoer i Likte videoer-spillelisten.

Fjern likte videoer

Du kan fjerne «liker» fra videoer og administrere Likte videoer-spillelisten din.

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. I menyen til venstre velger du Likte videoer under «Bibliotek».
  3. Hold markøren over videoen du vil fjerne, og klikk på X til høyre.
I den nyeste versjonen av YouTube for datamaskiner må du klikke på Rediger for å se X og fjerne videoen.