Angi om du liker eller ikke liker en video

Ved å klikke på «Liker» kan du raskt vise innholdsskaperen at du liker vedkommendes materiale. Hvis du er logget på når du liker en video, legges den til i «Likte videoer»-spillelisten.

Hvis det er en video du ikke liker, kan du vise det ved å klikke på «Liker ikke». Husk at du må rapportere videoen hvis du vil gi oss beskjed om at den har upassende innhold.

Etter 5. desember 2019 blir den offentlige «Likte videoer»-spillelisten din privat, slik at det bare er du som kan se den. Du kan fortsatt like videoer, og antall Liker-klikk vises fortsatt for videoene.

Angi om du liker eller ikke liker videoer

Du kan vise at du liker en video, ved å bruke tommel opp-symbolet  under videospilleren. Hvis du ikke liker videoen, kan du bruke tommel ned-symbolet . Hvis du angrer, kan du ganske enkelt velge ikonet på nytt.

Hjerter på kommentarer

Hvis du legger inn en kommentar på Fellesskap-fanen eller en videoside, kan skaperen bruke et hjerte til å vise at han eller hun setter pris på kommentaren din.

Når en skaper har satt et hjerte på kommentaren din, får du vite om det på to måter:

• Du ser brukerbildet til skaperen med et lite hjerte på kommentaren din.
  • Du får et varsel (avhengig av innstillingene du har angitt på datamaskinen eller mobilenheten) om at en kanaleier «liker kommentaren din».

Se de likte videoene dine

Når du liker en video, blir den automatisk lagt til i en egen spilleliste, slik at du enkelt kan se alle videoene du har likt. Du kan se videoer du har likt, ved å følge fremgangsmåten nedenfor:

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Velg Likte videoer  på menyen til venstre.

Du kan se opptil 5000 videoer i Likte videoer-spillelisten.

Fjern likte videoer

Du kan fjerne «liker» fra videoer og administrere Likte videoer-spillelisten din.

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Velg Likte videoer  på menyen til venstre.
  3. Ved siden av videoen klikker du på Mer » etterfulgt av Fjern fra Likte videoer .