Videoiden peukuttaminen

Videosta tykkääminen on nopea tapa kertoa sisällöntuottajalle, että nautit hänen tuotannostaan. Jos olet kirjautunut sisään, tykkäämäsi video lisätään Tykätyt videot ‑soittolistaan.

Jos et pidä videosta, voit näyttää mielipiteesi klikkaamalla alapeukkua. Muista, että jos haluat ilmoittaa epäasiallisesta sisällöstä, tee videosta ilmoitus.

5.12.2019 jälkeen julkinen tykättyjen videoiden soittolistasi muuttuu yksityiseksi, eli vain sinä näet sen. Voit edelleen tykätä videoista ja videoissa näkyy tykkäysten määrä.

Videoista tykkääminen tai ei-tykkääminen

Voit tykätä videosta videosoittimen alapuolella näkyvällä peukku ylös ‑kuvakkeella . Jos et tykkää videosta, valitse sen sijaan . Voit kumota valintasi valitsemalla kuvakkeen uudelleen.

Sydämet kommenteissa

Jos kirjoitat kommentin Yhteisö-välilehdelle tai katselusivulle, sisällöntuottaja voi kiittää kommentistasi antamalla sille sydämen .

Jos sisällöntuottaja antaa kommentillesi sydämen , saat tietää siitä seuraavasti:

• Näet kommentissasi sisällöntuottajan avatarin ja pienen sydämen .
  • Saat ilmoituksen (jos olet ottanut käyttöön työpöytä- tai mobiili-ilmoitukset), jossa kerrotaan, että kanavan omistaja on antanut kommentillesi sydämen.

Keskustelu-välilehden poistuminen käytöstä

Yhteisö-välilehti korvaa Keskustelu-välilehden. Keskustelu-välilehdellä olevat kommentit ovat nähtävissä toimintalokissa, ja ne ovat käytettävissä 30 päivää sen jälkeen, kun olet saanut tilillesi Yhteisö-välilehden.

Voit avata toimintalokin seuraavasti:

1. Avaa YouTube-sovellus ja kirjaudu YouTubeen.
  2. Siirry osoitteeseen www.youtube.com/comments.

Tykkäämiesi videoiden tarkasteleminen

Kun tykkäät videosta, se lisätään automaattisesti soittolistaan muiden tykkäämiesi videoiden joukkoon. Näet kaikki tykkäämäsi videot seuraavasti:

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kirjasto-osion alta Tykkäämäsi videot.

Tykkäämäsi videot ‑soittolistalla voi olla enintään 5 000 videota.

Tykättyjen videoiden poistaminen

Voit poistaa videotykkäyksiä ja hallita Tykätyt videot ‑soittolistaa.

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kirjasto-osion alta Tykkäämäsi videot.
  3. Vie hiiri poistettavan videon päälle ja klikkaa oikealla olevaa X-painiketta.
Nykyisellä YouTube-sivustolla sinun on klikattava ensin Muokkaa ja sitten X.