Indicar quins vídeos t'agraden i quins no

Fer clic a M'agrada en un vídeo és una manera ràpida de dir al seu creador que t'agrada la seva feina. Si tens la sessió iniciada i fas clic a M'agrada en un vídeo, s'afegirà a la llista de reproducció "Vídeos que m'agraden".

Si un vídeo no t'agrada gaire, fer clic a No m'agrada és una manera d'expressar la teva opinió. Tingues en compte que si vols informar de contingut inadequat, has d'informar del vídeo.

Des del 5 de desembre de 2019, la llista de reproducció pública "Vídeos que m'agraden" és privada i, per tant, només tu pots veure-la. Pots continuar indicant que els vídeos t'agraden i s'hi continua mostrant el nombre de m'agrades.

Indicar quins vídeos t'agraden i quins no

Per indicar que un vídeo t'agrada, fes servir la icona M'agrada  a sota del reproductor de vídeo. Per indicar que un vídeo no t'agrada, fes servir la icona No m'agrada . Per desfer l'acció, només cal que tornis a seleccionar la icona corresponent.

Cors als comentaris

Si deixes un comentari a la pestanya Comunitat o a la pàgina de visualització, els creadors poden fer servir un cor per mostrar-te agraïment pel comentari.

Quan un creador afegeixi un cor al teu comentari, ho sabràs de dues maneres:

• Al comentari, veuràs l'avatar del creador amb un cor petit .
  • Rebràs una notificació (si a la configuració has indicat que en vols rebre en ordinadors o dispositius mòbils) en què se t'informarà que al propietari d'un canal "li agrada el teu comentari".

Veure els vídeos que t'agraden

Quan fas clic a M'agrada en un vídeo, s'afegeix automàticament a una llista de reproducció perquè puguis tornar a veure fàcilment tots els vídeos que t'agraden. Per accedir a aquesta llista de reproducció, segueix els passos següents:

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos que m'agraden .

La llista de reproducció Vídeos que m'agraden pot incloure 5.000 vídeos com a màxim.

Suprimir vídeos de la llista Vídeos que m'agraden

Pots suprimir els m'agrades dels vídeos i gestionar la llista de reproducció Vídeos que m'agraden.

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos que m'agraden .
  3. Al costat del vídeo, fes clic a Més '' i després Suprimeix de Vídeos que m'agraden .