Opret og administrer aktivetiketter

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.
Aktivetiketter hjælper dig med at organisere dine aktiver i tilpassede kategorier, hvilket gør det nemmere at:
  • Søge efter det aktiv, du leder efter
  • Opdatere alle aktiver, hvor en bestemt etiket er anvendt
  • Oprette kampagner for alle aktiver, hvor en bestemt etiket er anvendt
  • Analysere aktivets effektivitet
Bemærk! Du kan anvende op til 30 etiketter pr. aktiv. Du kan højst have 15.000 etiketter pr. CMS. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter aktivetiketter for at holde dig under disse grænser.

Se aktivetiketter

Sådan ser du en liste over dine eksisterende etiketter og de aktiver, hvor disse etiketter er anvendt:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktivetiketter i menuen til venstre.
  3. Klik på en aktivetiket for at se en liste over aktiver, hvor denne etiket er anvendt.
    • Du kan også klikke på Videoer, der er gjort krav på eller Kampagner for at se en liste over videoer, der er gjort krav på, eller kampagner, der bruger den pågældende aktivetiket.
Eksportér oplysninger om aktivetiketter

Sådan eksporterer du et .CSV-regneark med oplysninger om dine aktivetiketter, f.eks. det antal aktiver, krav og kampagner, der er knyttet til hver etiket:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktivetiketter i menuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver aktivetiket, du vil eksportere oplysninger om.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på en enkelt side, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på alle sider, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst og derefter klikke på "Vælg alle matchende".
  4. Klik på Eksportér og så Kommaseparerede værdier (.csv).
    • Behandlingen af filen starter. Du kan gå væk fra siden eller udføre andre massehandlinger, mens filen bliver behandlet.
  5. Når filen er færdigbehandlet, skal du klikke på DOWNLOAD i det øverste banner.
Opret og anvend nye aktivetiketter

Sådan opretter du nye aktivetiketter og anvender dem på dine aktiver:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktiver i menuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for hvert aktiv, du vil anvende den nye etiket på.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på en enkelt side, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på alle sider, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst og derefter klikke på "Vælg alle matchende".
  4. Klik på Opdater aktivetiketter i det øverste banner.
  5. Angiv navnet på din nye aktivetiket.
    • Hvis du ikke allerede har en etiket med det navn, vil der stå "(opret ny)" ud for navnet. Der står ikke "(opret ny)", hvis etiketten allerede findes.
    • Etiketnavne må godt indeholde mellemrum. De må ikke indeholde vinkelparenteser, kommaer, koloner, og-tegn (&), procenttegn eller den lodrette streg (|).
    • Du kan få tips til, hvordan du opretter tydelige og specifikke etiketnavne, i vores optimale løsninger for aktivetiketter.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for din nye aktivetiket og så TILFØJ.
Partnere, der bruger værktøjet til manuelt krav, kan også oprette og anvende aktivetiketter, når de opretter aktiver i værktøjet til manuelt krav.
Anvend eksisterende aktivetiketter

Du kan anvende eksisterende aktivetiketter på dine aktiver fra siden Aktivetiketter eller fra siden Aktiver .

Fra siden Aktivetiketter

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktivetiketter i menuen til venstre.
  3. Klik på den aktivetiket, du vil anvende på dine aktiver.
  4. Klik på TILFØJ AKTIVER.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for hvert aktiv, du vil anvende etiketten på.
  6. Klik på TILFØJ AKTIVER.

Fra siden Aktiver

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktiver i menuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for hvert aktiv, du vil anvende etiketten på.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på en enkelt side, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på alle sider, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst og derefter klikke på "Vælg alle matchende".
  4. Klik på Opdater aktivetiketter i det øverste banner.
  5. Søg efter den aktivetiket, du vil anvende.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for aktivetiketten og så TILFØJ.
Omdøb aktivetiketter

Sådan omdøber du eksisterende aktivetiketter:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktivetiketter i menuen til venstre.
  3. Klik på den aktivetiket, du vil omdøbe.
  4. På infosiden for aktivetiketter skal du vælge Metadata i menuen til venstre.
  5. Indtast det nye navn på aktivetiketten i feltet Aktivetiket.
  6. Klik på GEM.

Du kan også administrere aktivetiketter ved hjælp af CSV-skabelonerne, DDEX-feedet eller YouTube Content ID API.