Brug aktivetiketter

Funktionerne, der er beskrevet i denne artikel, er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes system til Content ID-matchning.

Etiketter hjælper dig med at organisere dine aktiver i tilpassede kategorier. Du kan søge efter aktiver på baggrund af deres etiketter, opdatere alle aktiver med en bestemt etiket, oprette kampagner for aktiver med etiketter, se effektivitetsrapporter eller analyser, eller blot bruge etiketter til at organisere dit aktivbibliotek.

Følg nedenstående vejledning for at bruge aktivetiketter på brugerfladen. Du kan også administrere etiketter ved hjælp af CSV-skabelonerne, DDEX-feedet eller YouTube Content ID API. Du kan få tips til, hvordan du bedst bruger dine aktivetiketter, ved at gå til siden Optimale løsninger for aktivetiketter.

Opret en etiket

Du kan anvende op til 30 etiketter på et aktiv (op til i alt 5.000 etiketter pr. indholdsejer).

1. Gå til siden med listen over Aktiver for din YouTube-indholdsejer.
  2. Vælg et eller flere aktiver, som du vil anvende den nye etiket på, ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for ​​aktiverne.
  3. Klik på rullemenuen Etiketter. Du vil se en liste over de etiketter, du har oprettet.
  4. Indtast teksten på den nye etiket i søgefeltet øverst på listen.
    • Etiketten skal have mindst to tegn og ikke mere end 30 tegn.
    • Etiketteksten kan indeholde mellemrum. Forbudte tegn er vinkelparenteser, kommaer, koloner, og -tegn (&),  procenttegn og den lodrette streg (|).
  5. Under søgefeltet skal du klikke på "dit etiketnavn" (opret ny).
Føj etiketter til aktiver
  1. Gå til siden med listen over Aktiver for din YouTube-indholdsejer.
  2. Klik på afkrydsningsfelterne ud for de aktiver, du ønsker at føje etiketter til.
  3. Klik på rullemenuen Etiketter. Du vil se en liste over dine etiketter.
  4. Klik på afkrydsningsfeltet ud for hver etiket, du vil føje til de valgte aktiver. Du kan filtrere listen med etiketter ved at indtaste tekst i søgefeltet. Mens du skriver, viser listen matchende etiketter.
  5. Klik på Tilføj.
Slet etiketter
  1. Gå til siden med listen Etiketter for din YouTube-indholdsejer.
  2. Vælg rækken for den etiket, du vil slette. Du får vist en liste over de aktiver, der bruger etiketten.
  3. Øverst på siden skal du klikke på ikonet Papirkurv ved siden af ​​etiketnavnet.
  4. I dialogboksen til bekræftelse skal du klikke på Slet. Når du først har slettet, kan du ikke fortryde det. Det fjerner etiketten fra alle aktiver, krav og kampagner, der bruger den.
Vis aktiver, krav og kampagner, der bruger etiketter

Du kan se alle dine etiketter, aktiver, krav og kampagner, der bruger disse etiketter, på siden Etiketter

• Klik på en etikets række for at se en liste over de aktiver, der har denne etiket
  • Klik på kampagner eller krav for at se en liste over de øvrige elementer, der bruger etiketten.
Se rapportering for aktivetiketter
Du kan se oplysninger om aktivetiketter i Rapport over aktiver. Brug kolonnen "asset_label" til at filtrere eller gruppere elementer efter dine aktivetiketter.