Opret og anvend aktivetiketter

Etiketter hjælper dig med at organisere dine aktiver i tilpassede kategorier. Aktivetiketter gør det nemmere at:
  • Søge efter det aktiv, du leder efter
  • Opdatere aktiver med en bestemt etiket
  • Oprette kampagner for aktiver med etiketter
  • Se effektivitetsrapporter og analysedata

Se dine eksisterende aktivetiketter

Sådan finder du en liste over dine eksisterende etiketter og aktiverne med disse etiketter:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktivetiketter i menuen til venstre.
  3. Klik på en aktivetiket for at se en liste over de aktiver, der har denne etiket.
    • Du kan også klikke på antallet af krav eller kampagner for at få vist en liste over de videoer eller kampagner, der er gjort krav på, som bruger etiketten.

Opret og anvend nye aktivetiketter

Sådan opretter og anvender du nye etiketter på dine aktiver:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Aktiver.
  3. Klik på et eller flere afkrydsningsfelter ud for de aktiver, du vil anvende den nye etiket på.
  4. Klik på Rediger  på banneret ovenfor, og vælg Aktivetiketter.
  5. Angiv navnet på din nye aktivetiket.
    • Hvis du ikke allerede har en etiket med det navn, vil der stå "(opret ny)" ud for navnet. Der står ikke "(opret ny)", hvis etiketten allerede findes.
    • Etiketnavne må godt indeholde mellemrum. De må ikke indeholde vinkelparenteser, kommaer, koloner, og-tegn (&), procenttegn eller den lodrette streg (|).
    • Du kan få tips til, hvordan du opretter tydelige og specifikke etiketnavne i vores optimale løsninger for aktivetiketter.
  6. Klik på afkrydsningsfeltet ud for din nye aktivetiket, og klik påTILFØJ.
Bemærk! Du kan anvende op til 30 etiketter pr. aktiv. Du kan højst have 5.000 etiketter pr. CMS. Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner aktivetiketter for at holde dig under disse grænser.

Tilføj eksisterende aktivetiketter

Sådan føjer du eksisterende etiketter til dine aktiver:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Aktiver.
  3. Klik på et eller flere afkrydsningsfelter ud for de aktiver, du vil anvende den eksisterende etiket på.
  4. Klik på Rediger på banneret ovenfor, og vælg Aktivetiketter.
  5. Søg efter aktivetiketten, og klik på afkrydsningsfeltet for at vælge den.
  6. Klik på TILFØJ.
Du kan også administrere aktivetiketter ved hjælp af CSV-skabelonerne, DDEX-feedet eller YouTube Content ID API. Få flere oplysninger om, hvordan du leverer indhold til YouTube.