Upptäck musik på YouTube

Vi har skapat en rad nya funktioner som du kan använda till att lyssna på de enorma musiksamlingarna på YouTube. Med de här funktionerna kan du lättare hitta kvalitetsmusik med dina favoritartister och hitta ny musik på YouTube.

Musikkort i sökresultat

Musikkort består av en samling låtar arrangerade efter artist, album eller genre. Via musikkort kan du enkelt lyssna på hela album eller hitta officiella videor med dina favoritartister.

Musikkort visas på söksidan när du gör musikrelaterade sökningar på olika plattformar.

Låtsökning

På din Android-enhet kan du växla från Röstsökning till låtsökning för att söka på YouTube med hjälp av ljud. Genom att nynna eller spela in en låt som spelas just nu kan du hitta relaterade YouTube-videor, Shorts-videor och officiellt musikinnehåll.