Musik på YouTube

Vi har skapat en rad nya funktioner som du kan använda till att lyssna på de enorma musiksamlingarna på YouTube. Med de här funktionerna kan du lättare hitta kvalitetsmusik med dina favoritartister och hitta ny musik på YouTube.

Musikrutan i sökresultat

Musikrutan består av en samling låtar arrangerade efter artist, album eller genre. Via musikrutan kan du enkelt lyssna på hela album eller hitta officiella videor med dina favoritartister.

Musikrutan visas på söksidan när du gör musikrelaterade sökningar på olika plattformar.