Oppdag musikk på YouTube

Vi har laget en rekke nye funksjoner, slik at du kan få glede av den store samlingen med musikk på YouTube. Disse funksjonene gjør det enkelt å finne musikk av høy kvalitet fra favorittmusikerne dine og oppdage ny musikk på YouTube.

Musikk-kort i søketreff

Musikk-kort er samlinger av musikk basert på artist, album eller sjanger. Musikk-kort er veldig nyttige hvis du vil høre på hele album eller finne de offisielle videoene til favorittartistene dine.

Musikk-kortene finnes i resultatene for musikkrelaterte søk på flere ulike plattformer.

Sangsøk

På Android-enheter kan du bytte fra talesøk til sangsøk for å søke med lyd på YouTube. Ved å nynne eller ta opp en sang du hører, kan du finne relaterte videoer, Shorts-videoer og offisielt musikkinnhold på YouTube.