Muziek ontdekken op YouTube

We hebben een reeks nieuwe functies gemaakt waarmee je de enorme collectie muziek op YouTube makkelijker kunt verkennen. Met deze functies kun je eenvoudig muziek van hoge kwaliteit van je favoriete artiesten vinden en nieuwe muziek ontdekken op YouTube.

Muziekkaarten in zoekresultaten

Muziekkaarten bieden een verzameling van nummers per artiest, album of genre. Muziekkaarten zijn een handige manier om volledige albums te beluisteren of om de officiële video's van je favoriete artiesten te vinden.

Je vindt muziekkaarten in de resultaten voor je muziekgerelateerde zoekopdrachten op verschillende platforms.

Muziekzoekopdrachten

Op je Android-apparaat kun je van gesproken zoekopdrachten overgaan op muziekzoekopdrachten om op YouTube te zoeken met geluid. Door een nummer te neuriën of op te nemen, kun je gerelateerde YouTube-video's, Shorts en officiële muziekcontent vinden.