Descobrir música a YouTube

Hem creat una sèrie de funcions per ajudar-te a gaudir de l'enorme recopilació de música de YouTube. Aquestes funcions permeten trobar fàcilment música d'alta qualitat dels teus músics preferits i descobrir música nova a YouTube.

Targetes de música a la cerca

Les targetes de música són recopilacions de cançons classificades per artistes, àlbums o gèneres. Les targetes de música són una bona manera d'escoltar àlbums complets o de trobar vídeos oficials dels teus artistes preferits.

Trobaràs targetes de música als resultats de les cerques de música que facis en totes les plataformes.

Cerca de cançons

Per cercar a YouTube amb so, al dispositiu Android, pots canviar de l'opció Cerca per veu a la de cerca de cançons. Si taral·leges o graves una cançó que està sonant, pots trobar vídeos de YouTube, curts i contingut musical oficial relacionats.