Ändra storlek på videospelaren

När du använder YouTube på datorn anpassas videospelarens storlek automatiskt till det lediga utrymmet i webbläsarfönstret.

Du kan ändra videospelarens storlek manuellt genom att helt enkelt justera storleken på webbläsarfönstret. Du kan också välja biolägesknappen​  i videospelarens nedre hörn för att se din video i en stor spelare utan att gå in i helskärm eller minispelarknappen  för att se den i en mindre spelare.