Endre størrelsen på videospilleren

Når du bruker YouTube på en datamaskin, tilpasses størrelsen på videospilleren automatisk etter hvor mye plass det er i nettleservinduet.

Hvis du vil endre størrelsen på videospilleren manuelt, justerer du bare størrelsen på nettleservinduet. Du kan også velge Kinomodus-knappen nederst i hjørnet av videospilleren for å se videoen i et større format uten å gå til fullskjermmodus, eller Minispiller-knappen for å se videoen i et mindre format.