Formaat van de videospeler wijzigen

Als je YouTube op je computer gebruikt, wordt het formaat van je videospeler automatisch aangepast op basis van de beschikbare ruimte in je browservenster.

Als je zelf het formaat van je videospeler wilt aanpassen, hoef je alleen maar je browser groter of kleiner te maken. Je kunt ook op de knop Theatermodus in de benedenhoek van de videospeler klikken om de videospeler te vergroten zonder naar volledig scherm over te schakelen, of op de knop Minispeler  klikken om een kleinere videospeler te gebruiken.