Videosoittimen koon muuttaminen

Kun käytät YouTubea tietokoneella, videosoittimen koko määritetään automaattisesti selainikkunan käytettävissä olevan tilan mukaan.

Voit muuttaa videosoittimen kokoa manuaalisesti säätämällä selainikkunan kokoa. Lisäksi valitsemalla videosoittimen alakulmasta Teatteritila-painikkeen voit katsella videota suurella soittimella siirtymättä koko näytön tilaan ja Minisoitin-painikkeesta  voit katsella videota minisoittimella.