Informació sobre la compra de Super Chats i Super Stickers

Nota: algunes compres noves de Super Chats, Super Stickers o Super Thanks que es facin a l'aplicació YouTube per a Android es facturaran a través de Google Play. Aquest canvi no afectarà el preu ni el cost, només el canal pel qual es factura la compra. Pots anar a pay.google.com per veure els càrrecs nous i consultar el teu mètode de facturació.

Obtén informació sobre com pots comprar un Super Chat o un Super Sticker.

Requisits del sistema
Els Super Chats es poden veure a YouTube des de l'ordinador o les aplicacions mòbils. Són compatibles amb Internet Explorer 11, Chrome 36, Safari 9, FireFox 35, Edge i Opera 23, o versions posteriors d'aquests navegadors.
Els Super Stickers es poden veure a YouTube des de l'ordinador o les aplicacions mòbils de YouTube. Són compatibles amb Internet Explorer 11, Chrome 36, Safari 9, FireFox 35, Edge i Opera 23, o versions posteriors d'aquests navegadors.
Nota: els Super Chats i els Super Stickers no són compatibles amb els navegadors mòbils.

Reembossaments

Els pagaments voluntaris de Super Chat i Super Stickers no es poden reembossar. Per obtenir més informació, pots consultar les polítiques de reembossaments de YouTube. Si tens problemes o dubtes en relació amb un pagament, contacta amb el nostre equip d'assistència.

No oblidis que els Super Chats i els Super Stickers estan pensats perquè interaccionis personalment amb els creadors. Per obtenir més informació, pots consultar les polítiques de YouTube sobre les promocions de pagament i les teves obligacions en matèria de comunicació.

Rebuts

Un cop hagis pagat el Super Chat o Super Sticker, rebràs un rebut per correu electrònic com a registre de la compra.