Betalinnehåll upphörde 1 januari 2018

De senaste åren har vi lanserat flera nya program och tjänster, som Superchatt och YouTube Premium. Dessa program ger kreatörer fler sätt att tjäna pengar på sitt innehåll. Vi har också meddelat att vi öppnar kanalmedlemskap för fler YouTube-kreatörer. Med dessa medlemskap kan fansen stötta sina favoritkreatörer direkt med månadsbetalningar.

Eftersom vi vill fokusera på att förbättra de här programmen tog vi bort prenumerationer på betalkanaler och erbjudanden på betalinnehåll den 1 januari 2018. Enskilda videor som har köpts (inte hyrts) är tillgängliga för köparna till 1 januari 2023 i enlighet med köpvillkoren.

Vissa videor som gick att köpa förut är bara tillgängliga för tittare som har köpt dem tidigare. På sådana videor visas felmeddelandet ”Du måste betala om du vill se den här videon”.

Om det här felmeddelandet visas kan du inte titta på videon. Du kan bara titta på en betalvideo om du köpte den före 19 september 2017. Vi är medvetna om problemet och arbetar med att lösa det.

Här är tidsplanen för upphörandet av betalinnehåll:

• 1 januari 2023: Tittare kan fortfarande komma åt enskilda videor som har köpts (inte hyrts) till 1 januari 2023 i enlighet med köpvillkoren.
  • 1 december 2017: Tittarna debiteras inte längre för eventuella befintliga prenumerationer.
  • 19 september 2017: Kreatörer kan inte längre ladda upp nytt betalinnehåll på YouTube, och nya tittare kan inte längre betala för att prenumerera på innehåll från kreatörer.

Ändringarna gäller inte YouTube Premium Originals, filmer eller tv-program som hyrs eller köps på YouTube, eller Live PPV.