Definir el canal predeterminat del compte

Si el teu Compte de Google inclou més d'un canal de YouTube, és possible que vegis una finestra emergent per triar un canal quan iniciïs la sessió:

Channel switcher

Si vols que sempre s'iniciï la sessió directament en un canal, pots definir-ne un de manera predeterminada a la finestra emergent. Només cal que seleccionis el que vols i marquis No m'ho tornis a preguntar. Igualment pots canviar a altres canals del compte fàcilment.

Nota: el canal predeterminat també s'utilitzarà en eines i aplicacions de tercers (per exemple, programari d'edició de vídeo) que no admetin l'opció de canviar de canal. Quan introdueixis les credencials del teu Compte de Google en aquestes eines, el canal predeterminat s'utilitzarà automàticament.

Canviar el canal predeterminat

Per canviar el canal predeterminat del teu Compte de Google:

1. En un ordinador, inicia la sessió a YouTube amb el teu Compte de Google.
  2. Canvia al canal que vols definir com a predeterminat.
  3. Ves a la configuració avançada del compte.
  4. A "Canal predeterminat", marca "Utilitza aquest canal (nom del canal) quan iniciï la sessió al meu compte <adreça electrònica>".
  5. Fes clic a Desa.