Bruk regnearket for å laste opp bildespor

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Hvis du vil opprette et bildespor for et opptak, må du laste opp mediefilene og metadataene for opptaket. Du kan opprette Bildespor-innholdselementer ved å laste opp filer via DDEX-feeden for YouTube Music eller regnearket «Lyd – bildespor» for masseopplasting.

Du kan ikke oppgi oversatte titler eller artistnavn med regnearket. Det samme gjelder listen over bidragsytere. Disse elementene må legges til via DDEX-feeden.

Slik oppretter du bildespor via regnearket:

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.

2. Velg Innholdslevering  på menyen til venstre.

3. Klikk på Maler-fanen.

4. Finn malen Lyd – bildespor, og klikk på nedlastingsikonet .

5. Angi metadataene for lydopptakene i regnearket – ett opptak per rad.

I regnearkmalen finner du instruksjoner om hvilke data som skal legges til i hver kolonne. Se Opprett bildespor for å få mer informasjon om hvordan YouTube bruker metadataene i bildesporet. Se retningslinjene for formatering av regneark for å få mer informasjon om hvilket format regnearket skal ha.

Alle felt må formateres som ren tekst. Dette gjelder også felt som inneholder datoer eller bare består av tall (for eksempel UPC).
  6. Når du har fullført regnearket og de refererte mediefilene, fortsetter du ved å følge trinnene i Last opp innhold med pakkeopplastingsprogrammet.

Se Filformat for ressurser for å få mer informasjon om kravene til grafikk- og opptaksfiler.