Utilitzar el full de càlcul de pujada de cançons amb imatge estàtica

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Per crear cançons amb imatge estàtica de les teves gravacions, has de penjar els fitxers multimèdia i les metadades corresponents. Pots crear recursos de cançons amb imatge estàtica penjant fitxers amb el feed DDEX de YouTube Music o el full de càlcul de pujada massiva "Àudio: cançons amb imatge estàtica".

Al full de càlcul no hi pots afegir traduccions de títols o noms d'artistes, i tampoc una llista de col·laboradors. Si vols incloure aquests elements, has d'utilitzar el feed DDEX.

Per crear cançons amb imatge estàtica mitjançant el full de càlcul:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.

2. Al menú de l'esquerra, selecciona Distribució de contingut .

3. Fes clic a la pestanya Plantilles.

4. Cerca la plantilla Àudio: cançons amb imatge estàtica i fes clic a la icona de baixada .

5. Introdueix les metadades de les gravacions de so al full de càlcul (una gravació per fila).

La plantilla de full de càlcul inclou instruccions sobre les dades que cal afegir a cada columna. Consulta l'article Crear cançons amb imatge estàtica per obtenir informació sobre com YouTube utilitza les metadades de la cançó amb imatge estàtica resultant. Consulta l'article Directrius sobre el format dels fulls de càlcul per obtenir informació sobre el format adequat del full de càlcul.

Tots els camps han de ser de text sense format, inclosos els camps que contenen dates o valors només numèrics (com ara l'UPC).
  6. Quan hagis completat el full de càlcul i els fitxers multimèdia de referència, segueix els passos que s'indiquen a l'article Penjar contingut amb la pàgina per penjar paquets.

Per obtenir informació sobre els requisits de les caràtules i dels fitxers de gravació, consulta l'article Format de fitxers dels recursos.