Hoe om die Kunssnitte-oplaaisigblad te gebruik

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube se Inhoudbestuurder gebruik om hul inhoud met kopiereg te bestuur.

Om Kunssnitte vir jou opnames te skep, moet jy die medialêers en metadata vir die opnames lewer. Jy kan kunssnitbates skep deur lêers met die YouTube Music DDEX-stroom of die “Oudio - Kunssnitte”-grootmaatoplaaisigblad op te laai.

Jy kan nie vertaalde titels, kunstenaarname of 'n lys van bydraers deur die sigblad verskaf nie. Jy moet die DDEX-stroom gebruik om hierdie items in te sluit.

Om Kunssnitte met die sigblad te skep:

1. Meld aan by Studio inhoudbestuurder.

2. Kies Inhoudlewering  op die linkerkieslys.

3. Klik op die Templaat -oortjie.

4. Vind die Oudio - Kunssnitte- templaat en klik op die aflaai-  ikoon.

5. Voer die metadata vir jou klankopnames een opname per ry by die sigblad in.

Die sigbladtemplaat sluit instruksies in oor die data wat by elke kolom gevoeg moet word. Sien Hoe om Kunssnitte te skep vir inligting oor hoe YouTube die metadata in die gevolglike Kunssnit gebruik. Sien Sigbladformateringriglyne vir inligting oor die regte formaat van die sigblad.

Alle velde moet as skoonteks geformateer word, insluitend velde waarvan die waardes datums is of wat uitsluitlik numeries is (soos UPC).
  6. Wanneer jy jou voltooide sigblad en medialêers met verwysings het, gaan dan voort deur die volgende stappe in Laai inhoud met Bondeloplaaier op te volg.

Vir besonderhede oor die vereistes vir kunswerk en opnamelêers, sien Lêerformaat vir hulpbronne.