Äganderätt till omslagsbilder

De här funktionerna är endast tillgängliga för partners som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll i YouTubes innehållshanterare.

YouTube skapar en omslagsbild för varje kombination av partner, ICPN och ISRC (där ICPN är ett UPC, EAN eller GRid). Omslagsbilden representeras som en tillgång i YouTubes system för rättighetshantering och kan göras tillgänglig i alla områden där ägaren har gett YouTube rättigheter.

Identifiera områden där du har rättigheter till omslagsbildtillgången genom att lista områdena i DDEX-flödet eller kalkylarket. Det enda sättet att konfigurera eller uppdatera äganderätt till en omslagsbildstillgång är med hjälp av dessa filer. Du kan inte redigera äganderätten i Innehållshanteraren på YouTube eller med YouTubes Content ID-API.