Eigendom van art-tracks

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Content Manager gebruiken om hun auteursrechtelijk beschermde content te beheren.

YouTube maakt één art-track voor iedere combinatie van partner, ICPN en ISRC (waarbij ICPN een UPC, EAN of GRid is). Art-tracks worden als item weergegeven in het rechtenbeheersysteem van YouTube. Ze kunnen beschikbaar worden gemaakt in alle gebieden waar de eigenaar de juiste rechten heeft gegeven aan YouTube.

Wil je weten in welke gebieden je rechten bezit voor art-track-items? Bekijk de gebieden in de DDEX-feed of in de spreadsheet. Deze bestanden zijn de enige manier om het eigendom van een art-track-item in te stellen of bij te werken. Je kunt het eigendom niet wijzigen in YouTube Content Manager of met de YouTube Content ID API.