Eierskap for bildespor

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

YouTube oppretter ett bildespor per kombinasjon av partner, ICPN og ISRC (der ICPN er enten en UPC, en EAN eller en GR-identifikator). Bildesporet vises som et innholdselement i YouTube-systemet for rettighetsadministrering og kan gjøres tilgjengelig i alle områder der eieren har gitt YouTube de nødvendige rettighetene.

Du kan angi hvilke områder du eier rettighetene til bildespor-innholdselementet i, ved å føre dem opp i DDEX-feeden eller regnearket. Disse filene er den eneste måten du kan angi eller oppdatere eierskapet for et bildespor-innholdselement på. Du kan ikke redigere eierskapet i YouTube-innholdsbehandlingen eller via YouTube Content ID API.