Krav til indsigelser vedrørende ophavsret

Hvis du indsender en indsigelse vedrørende ophavsret via mail, fax eller almindelig post, skal den indeholde alle de påkrævede oplysninger, der er anført nedenfor. Hvis nogen af nedenstående oplysninger mangler, kan vi ikke behandle indsigelsen.

Hvis der er problemer med at videregive personlige oplysninger, kan en autoriseret repræsentant (f.eks. en advokat) indsende en indsigelse på uploaderens vegne.

Kom godt i gang

Før du begynder, skal du være opmærksom på følgende:

• Indsigelser, der sendes via mail, skal indeholde nedenstående oplysninger i mailens brødtekst (ikke som en separat vedhæftet fil) og sendes til copyright@youtube.com.
  • Indsigelser skal indsendes af den oprindelige uploader af det pågældende indhold.
  • Den oprindelige uploader skal give tilladelse til at dele oplysningerne i indsigelsen med klageren.
Indsend ikke falske oplysninger. Misbrug af vores processer, f.eks. indsendelse af svigagtig dokumentation, kan resultere i lukning af din konto eller andre juridiske konsekvenser.

Angiv de påkrævede oplysninger

Send alle de påkrævede oplysninger, der er angivet nedenfor, i mailens brødtekst (ikke som en separat vedhæftet fil) til copyright@youtube.com. Du kan også sende dem via fax eller post.

Dine kontaktoplysninger

Følgende kontaktoplysninger er nødvendige for at kontakte dig eller den repræsentant, der er bemyndiget til at handle på dine vegne, i forbindelse med din indsigelse:

• Fulde juridiske navn: For- og efternavn, ikke et virksomhedsnavn. Hvis du er en autoriseret repræsentant, skal du også inkludere dit forhold til uploaderen.
  • Fysisk adresse
  • Telefonnummer

Formaterede links til indholdet

Indsigelser skal indeholde links til det indhold, der er fjernet på grund af en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret. Links skal sendes i et bestemt format (se nedenfor). Generelle oplysninger, f.eks. kanalnavn eller kanalwebadresse, accepteres ikke.

• Gyldigt webadresseformat for videoer: www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxxx
  • Gyldigt webadresseformat for indhold, der ikke er video: Angivet i sektionen Gyldige webadresseformater nedenfor.
    • Bemærk! Da profilbilleder på kanaler hostes af Google, skal indsigelser om kanalprofilbilleder indsendes via Googles webformular.

Gyldige webadresseformater

Medtag kun webadresser for indhold, der er blevet fjernet på grund af en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret, som du gør indsigelse mod. Indsend separate indsigelser, hvis der er tale om webadresser på forskellige kanaler.
      Indholdstype Gyldigt webadresseformat Hvor finder jeg webadressen?
      Kanalbannerbilleder

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ELLER

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gå til kanalsiden og så højreklik på adresselinjen og så Kopiér.

Kanalbeskrivelser www.youtube.com/user/xxxxxxxxx/about

Gå til sektionen Om på kanalen og så højreklik på adresselinjen og så Kopiér.

Klip www.youtube.com/clip/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik på klippets titel og så Højreklik på adresselinjen og så Kopiér.
      Videokommentarer www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxx&lc=xxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik på datoen over kommentaren (siden genindlæses) og så Højreklik på adresselinjen og så Kopiér.
      Indsend kommentarer www.youtube.com/channel/xxxxxxxxxxx/community?lc=xxxxxxxxxxxx&lb=xxxxxxxxxxxx Klik på datoen over kommentaren (siden genindlæses) og så Højreklik på adresselinjen og såKopiér.
      Fællesskabsindlæg https://www.youtube.com/post/xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik på datoen for fællesskabsindlægget (siden genindlæses) og så højreklik på adresselinjen og så Kopiér.
      Medlemsbadges, emojis eller beskrivelser af youtuberfryns Starter med yt3.ggpht.com/xxxxx Højreklik på billedet og så Kopiér billedadresse

Inkluder også kanalens webadresse:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ELLER

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gå til kanalsiden og så højreklik på adresselinjen og så Kopiér.
      Beskrivelser af playlister

www.youtube.com/playlist?list=xxxxxxxxxxxxxxxx

Klik på playlistens titel og så højreklik på adresselinjen og så Kopiér

Profilbilleder
      Super Stickers Starter med lh3.googleusercontent.com/xxxxx Klik på dollartegnet i en livechat og så Super Sticker og så højreklik på billedet og så Kopiér billedets webadresse.

Inkluder også kanalens webadresse:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ELLER

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gå til kanalsiden og så Højreklik på adresselinjen og så Kopiér.

Juridiske erklæringer:

Acceptér og inkluder følgende påkrævede juridiske erklæringer:

• "Jeg accepterer den føderale domstols jurisdiktion for den region, min adresse befinder sig i, eller, hvis min adresse er uden for USA, det domstolsområde, som YouTube er placeret i. Jeg accepterer klagerens forkyndelse af ophavsretskravet."
  • "Jeg erklærer på tro og love, at jeg i god tro er af den overbevisning, at materialet er blevet fjernet eller deaktiveret ved en fejl eller som følge af en forveksling med det materiale, som skulle have været deaktiveret eller fjernet."

Meddelelse til klageren

Med dine egne ord skal du inkludere en erklæring til klageren, som tydeligt og kortfattet forklarer, hvorfor du mener, at fjernelsen af det pågældende indhold var en fejl eller skete som følge af en fejlidentifikation. Fejlidentifikation omfatter undtagelser fra ophavsret, f.eks. fair use eller fair dealing.

Din underskrift

En fuldstændig og gyldig indsigelse kræver en fysisk eller elektronisk underskrift fra uploaderen eller en repræsentant, der er autoriseret til at handle på dennes vegne.

For at imødekomme dette krav kan uploaderen eller den autoriserede repræsentant angive sit fulde juridiske navn som underskrift nederst i indsigelsen. Dette fulde juridiske navn skal være et fornavn og et efternavn, ikke et virksomhedsnavn.

Flere oplysninger