Requisits de les notificacions de desacord per infracció dels drets d'autor

Si envies una notificació de desacord per infracció dels drets d'autor per correu electrònic, fax o correu postal, ha d'incloure tota la informació necessària que s'indica a continuació. Si falta alguna de les dades que s'indiquen més avall, no podem processar la notificació de desacord.

Si el fet de comunicar informació personal suposa un problema per a l'usuari, un representant autoritzat (com ara un advocat) pot enviar la notificació de desacord en nom seu.

Primers passos

Abans de començar, tingues en compte el següent:

• Les notificacions de desacord que s'envien per correu electrònic han d'incloure la informació que s'indica a continuació al cos del correu (no com a fitxer adjunt) i s'han d'enviar a copyright@youtube.com.
  • Les notificacions de desacord les ha d'enviar l'usuari que ha penjat el contingut original objecte de discussió.
  • L'usuari que ha penjat el vídeo original ha de donar el seu consentiment per compartir la informació de la notificació de desacord amb el reclamant.
No enviïs informació falsa. Un mal ús dels nostres processos, com ara l'enviament de documents fraudulents, pot comportar la cancel·lació del teu compte o altres conseqüències legals.

Proporcionar la informació necessària

Inclou tota la informació necessària que s'indica a continuació al cos d'un correu electrònic (no en un fitxer adjunt) i envia'l a copyright@youtube.com. També pots enviar la informació per correu postal o fax.

La teva informació de contacte

Per contactar amb tu o amb el representant autoritzat per actuar en nom teu amb relació a la teva notificació de desacord necessitem la informació de contacte següent:

• Nom legal complet: nom i cognoms, no un nom d'empresa. Si ets un representant autoritzat, inclou també la teva relació amb l'usuari que ha penjat el vídeo.
  • Adreça física.
  • Número de telèfon.

Enllaços al contingut amb un format concret

Les notificacions de desacord han d'incloure enllaços al contingut que s'ha suprimit a causa d'una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor. Els enllaços s'han d'enviar en un format concret (consulta la secció de més avall). No n'hi ha prou de proporcionar informació general, com ara el nom o l'URL del canal.

• Format d'URL vàlid per als vídeos: www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxxx
  • Format d'URL vàlid per al contingut que no és de vídeo: es mostra a la secció Format d'URL vàlid que trobaràs més avall.
    • Nota: com que Google allotja les fotos de perfil del canal, les notificacions de desacord sobre aquest tipus de contingut s'han d'enviar a través del formulari web de Google.

Formats d'URL vàlids

Inclou només els URL del contingut suprimit a causa de la sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor a què t'oposes. En el cas d'URL que figurin en diversos canals, envia notificacions de desacord per separat.
      Tipus de contingut Format d'URL vàlid On es pot trobar l'URL
      Imatges del bàner del canal

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

O

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Ves a la pàgina del canal i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.

Descripcions de canals www.youtube.com/user/xxxxxxxxx/about

Ves a la secció Informació del canal i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.

Clips www.youtube.com/clip/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Fes clic al títol del clip i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.
      Comentaris de vídeo www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxx&lc=xxxxxxxxxxxxxxxxxx Fes clic a la data de publicació que hi ha a sobre del comentari (la pàgina es tornarà a carregar) i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.
      Comentaris publicats www.youtube.com/channel/xxxxxxxxxxx/community?lc=xxxxxxxxxxxx&lb=xxxxxxxxxxxx Fes clic a la data de publicació que hi ha a sobre del comentari (la pàgina es tornarà a carregar) i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.
      Publicacions de la comunitat https://www.youtube.com/post/xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Fes clic a la data de la publicació de la comunitat (la pàgina es tornarà a carregar) i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.
      Insígnies d'abonat, emojis o descripcions dels avantatges que ofereix el creador Ha de començar per yt3.ggpht.com/xxxxx Fes clic amb el botó dret a la imatge i després Copia l'adreça de la imatge.

Inclou també l'URL del canal:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

O

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Ves a la pàgina del canal i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.
      Descripcions de llistes de reproducció

www.youtube.com/playlist?list=xxxxxxxxxxxxxxxx

Fes clic al títol de la llista de reproducció i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.

Fotos de perfil
      Super Stickers Ha de començar per lh3.googleusercontent.com/xxxxx Fes clic al símbol del dòlar en un xat en directe i després Super Stickers i després fes clic amb el botó dret a la imatge en qüestió i després Copia l'adreça de la imatge.

Inclou també l'URL del canal:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

O

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Ves a la pàgina del canal i després Fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.

Declaracions legals

Accepta i inclou aquestes declaracions legals necessàries:

• "Accepto la jurisdicció del Tribunal Federal de Districte del districte on està situada la meva adreça o, en cas que la meva adreça es trobi fora dels Estats Units, el districte judicial on està situat YouTube, i acceptaré la notificació d'actes processals del demandant"
  • "Juro, sota pena de perjuri, que crec de bona fe que el material s'ha suprimit o desactivat com a resultat d'un error o d'una identificació incorrecta del material que s'havia de suprimir o de desactivar."

Declaració per al reclamant

Amb les teves paraules, has d'incloure una declaració per al reclamant que expliqui de manera clara i concisa per què creus que la supressió del contingut objecte de discussió ha estat un error o una identificació incorrecta. La identificació incorrecta inclou casos d'excepcions dels drets d'autor, com ara l'ús legítim o el tractament legítim.

La teva signatura

Les notificacions de desacord completes i vàlides han d'incloure la signatura física o electrònica de l'usuari que ha penjat el contingut o del representant autoritzat per actuar en nom seu.

Per complir aquest requisit, l'usuari que ha penjat el contingut o el representant autoritzat poden introduir el seu nom legal complet com a signatura a la part inferior de la notificació de desacord. El nom legal complet ha de ser el nom i els cognoms, no un nom d'empresa.

Més informació