Vereistes vir kopieregverweerkennisgewings

As jy ’n kopieregverweerkennisgewing per e-pos, faks, of pos indien, moet dit al die onderstaande vereiste inligting insluit. As enige van die onderstaande inligting ontbreek, kan ons nie die verweerkennisgewing verwerk nie.

As die bekendmaking van persoonlike inligting ’n bekommernis is, kan ’n gemagtigde verteenwoordiger (soos ’n prokureur) die verweerkennisgewing namens die oplaaier indien.

Begin hier

Voordat jy begin, moet jy die volgende in gedagte hou:

• Verweerkennisgewings wat per e-pos gestuur word, moet die onderstaande inligting by die hoofteks van die e-pos insluit (nie as ’n aparte aanhegsel nie). Dit moet na copyright@youtube.com gestuur word.
  • Verweerkennisgewings moet ingedien word deur die oorspronklike oplaaier van die inhoud ter sprake.
  • Die oorspronklike oplaaier moet instem om die inligting in die verweerkennisgewing met die eiser te deel.
Moenie vals inligting indien nie. Misbruik van ons prosesse, soos die indien van bedrieglike dokumentasie, kan tot die beëindiging van jou rekening of ander regsgevolge lei.

Verskaf vereiste inligting

Stuur al die vereiste onderstaande inligting in die hoofteks van ’n e-pos (nie as ’n aanhegsel nie) na copyright@youtube.com. Jy kan dit ook per faks of gewone pos stuur.

Jou kontakinligting

Die volgende kontakinligting word vereis om met jou of die verteenwoordiger met magtiging om die verweerkennisgewing namens jou te hanteer in aanraking te kom:

• Volle wetlike naam: Voornaam en van, nie ’n maatskappynaam nie. As jy ’n gemagtigde verteenwoordiger is, moet jy ook jou verwantskap met die oplaaier insluit.
  • Fisieke adres
  • Telefoonnommer

Geformateerde skakels na die inhoud

Verweerkennisgewings moet skakels insluit na die inhoud wat weens ’n kopieregverwyderingversoek verwyder is. Skakels moet in ’n spesifieke formaat gestuur word (sien onder). Algemene inligting soos kanaalnaam of kanaal-URL is nie aanvaarbaar nie.

• Geldige URL-formaat vir video’swww.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxxx
  • Geldige URL-formaat vir nievideo-inhoud: Gelys in die Geldige URL-formaat-afdeling onder.
    • Let wel: Omdat kanaal-profielfoto’s deur Google gehuisves word, moet verweerkennisgewings vir kanaalprofielfoto’s deur Google se webvorm ingedien word.

Geldige URL-formate

Jy moet slegs URL’e insluit vir inhoud wat verwyder is weens die kopieregverwyderingversoek waarteen jy beswaar maak. Dien afsonderlike verweerkennisgewings in vir URL’e op ander kanale.
      Inhoudtipe Geldige URL-formaat Waar om die URL te kry
      Kanaalbanierprente

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

OF

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gaan na die kanaalbladsy en danregsklik die adresbalk en dan Kopieer.

Kanaalbeskrywings www.youtube.com/user/xxxxxxxxx/about

Gaan na kanaal se Meer oor-afdeling en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.

Snitte www.youtube.com/clip/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik die snit se titel en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.
      Video-opmerkings www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxx&lc=xxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik die plaasdatum bokant die opmerking (bladsy sal herlaai) en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.
      Plaas opmerkings www.youtube.com/channel/xxxxxxxxxxx/community?lc=xxxxxxxxxxxx&lb=xxxxxxxxxxxx Klik die plaasdatum bokant die opmerking (bladsy sal herlaai) en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.
      Gemeenskapplasings https://www.youtube.com/post/xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik die plaasdatum van die gemeenskapplasing (bladsy sal herlaai) en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.
      Beskrywings van lidmaatskapkentekens, emosiekone of skepperbyvoordele Begin met yt3.ggpht.com/xxxxx Regsklik die prent en dan Kopieer prentadres

Sluit ook die kanaal-URL in:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

OF

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gaan na die kanaalbladsy en danregsklik die adresbalk en dan Kopieer.
      Snitlysbeskrywings

www.youtube.com/playlist?list=xxxxxxxxxxxxxxxx

Klik die snitlystitel en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.

Profielfoto’s
      Super Stickers Begin met lh3.googleusercontent.com/xxxxx Klik die dollarteken  in ’n regstreekse klets en dan Super Stickers en dan regsklik prent en dan Kopieer prentadres.

Sluit ook die kanaal-URL in:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

OF

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gaan na die kanaalbladsy en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.

Regsverklarings:

Stem in tot die volgende vereiste regsverklarings en sluit dit in:

• “Ek stem in tot die jurisdiksie van die Federale Distrikshof van die distrik waarin my adres is of, indien my adres buite die Verenigde State is, die geregtelike distrik waarin YouTube geleë is, en ek sal saakaangewing van die eiser aanvaar.”
  • “Ek verklaar, onder straf van meineed, dat ek te goeder trou oortuig is dat die materiaal verwyder of gedeaktiveer is as gevolg van ’n fout of wanidentifisering van die materiaal wat verwyder of gedeaktiveer moes word.”

Verklaring aan die eiser

Jy moet in jou eie woorde ’n verklaring aan die eiser insluit wat duidelik en bondig verduidelik hoekom jy glo dat die verwydering van die betrokke inhoud ’n fout of wanidentifisering was. Wanidentifisering sluit gevalle van uitsonderings op kopiereg in, soos billike gebruik of billike handelgebruik.

Jou handtekening

Volledige en geldige verweerkennisgewings benodig die fisiese of elektroniese handtekening van die oplaaier of verteenwoordiger met magtiging om namens hulle op te tree.

Om aan hierdie vereiste te voldoen, kan die oplaaier of gemagtigde verteenwoordiger hul volle wetlike naam as hul handtekening onderaan die verweerkennisgewing invoer. ’n Volle wetlike naam moet ’n voornaam en van wees, nie ’n maatskappynaam nie.

Meer inligting