Se, organiser eller slett kommentarer

Hvis eieren av en video har slått på kommentarfunksjonen, kan du legge ut kommentarer og like, ikke like eller svare på andres kommentarer til videoen.

Se kommentarer til videoer

Hvis du vil se kommentarene til en video, ruller du nedover på videosiden. Svar vises i tråder, slik at det er enkelt å følge samtaler. Alle kommentarer på YouTube er offentlige, og alle kan svare på kommentarer du legger ut.

Hvis du ikke finner igjen en kommentar etter at du har mottatt et varsel, kan det hende kommentaren allerede er fjernet. Kommentarer kan fjernes av den som la dem ut, av kanaleieren, eller ved brudd på retningslinjene.

Hvis du ser en kommentar du mener er upassende, kan du rapportere den som nettsøppel eller misbruk. Hvis du er en skaper, kan du også bruke verktøyene for moderering av kommentarer til å administrere kommentarer på videoene dine.

Se kommentarloggen din

Du kan se kommentarer du har lagt ut offentlig på YouTube.

1. Gå til kommentarloggen.
  2. For å gå til stedet der du opprinnelig la ut kommentaren, klikker eller trykker du på innholdet.

Hvis du har kommentert en video som er slettet, eller hvis kommentaren din er fjernet av YouTube på grunn av brudd på retningslinjene, vises ikke kommentaren i denne loggen.

Få en link som kan deles, for en kommentar

Du kan klikke eller trykke på tidsstempelet for en kommentar for å opprette en Fremhevet kommentar-link. I adressefeltet får du da en link som kan deles, for den aktuelle kommentaren og den tilhørende tråden.

Endre hvilke kommentarer som vises først

På nettet kan du endre hvordan kommentarer vises under en video. Bruk rullegardinmenyen Sortér etter for å velge Toppkommentarer eller Nyeste først.

Klikk på tidsstempelet for å opprette en «Fremhevet kommentar»-link. Dette skiller ut den aktuelle kommentartråden, og du får en link som kan deles, i adressefeltet.

Slett kommentarer
  1. Gå til kommentarloggen.
  2. Ved siden av kommentaren klikker eller trykker du på Mer .
  3. Velg Rediger eller Slett.