Reacties bekijken, ordenen of verwijderen

Als de video-eigenaar reacties heeft aangezet, kun je zelf reacties posten en de reacties op een video liken, disliken of beantwoorden.

Reacties op een video bekijken

Scroll omlaag op de videopagina om de reacties op de video te bekijken. Antwoorden op reacties worden als thread getoond zodat gesprekken makkelijk te volgen zijn. Alle reacties op YouTube zijn openbaar en iedereen kan antwoorden op een reactie die je hebt gepost.

Als je een melding hebt gekregen, maar geen reactie ziet, kan het zijn dat de reactie al is verwijderd. Reacties kunnen worden verwijderd door de persoon die de post heeft geplaatst of de kanaaleigenaar. Ze kunnen ook worden verwijderd vanwege beleidsschending.

Als je een reactie ziet die je ongepast vindt, kun je deze melden als spam of misbruik. Als creator kun je ook de tools voor reactiebeheer gebruiken om de reacties op je video's te beheren.
Je reactiegeschiedenis bekijken

Je kunt de openbare reacties bekijken die je op YouTube hebt achtergelaten.

1. Ga naar je reactiegeschiedenis.
  2. Klik of tik op content om naar de plek te gaan waar je de reactie oorspronkelijk hebt gepost.

Als je hebt gereageerd op een verwijderde video of als YouTube je reactie heeft verwijderd vanwege een beleidsschending, wordt je reactie niet getoond in de geschiedenis.

Een deelbare link maken voor een reactie

Klik of tik op het tijdstempel van een reactie om een link voor een gemarkeerde reactie te maken. In de adresbalk verschijnt dan een deelbare link voor die specifieke reactie en de bijbehorende antwoorden.

Aanpassen welke reacties eerst worden getoond

Op de website kun je aanpassen hoe reacties onder een video worden getoond. Gebruik de optie Sorteren op en kies Beste reacties of Nieuwste eerst.

Klik op het tijdstempel om een link voor een gemarkeerde reactie te maken. Hiermee worden de reactie en alle bijbehorende antwoorden geïsoleerd en verschijnt er een deelbare link in de adresbalk.

Reacties verwijderen
  1. Ga naar je reactiegeschiedenis.
  2. Klik of tik op de videolink.
  3. Klik of tik naast de reactie in YouTube op Meer .
  4. Selecteer Bewerken  of Verwijderen .