Reacties bekijken, ordenen of verwijderen

Als de video-eigenaar reacties heeft ingeschakeld, kun je zelf reacties posten en de reacties van anderen beantwoorden, liken en disliken.

Reacties op video's bekijken

Scroll omlaag op de videopagina om de reacties op de video te bekijken. Antwoorden worden in een thread weergegeven zodat gesprekken gemakkelijk te volgen zijn. Alle reacties op YouTube zijn openbaar en iedereen kan antwoorden op een reactie die je hebt gepost.

Als je een melding hebt ontvangen, maar geen reactie ziet, kan het zijn dat de reactie al is verwijderd. Een reactie kan worden verwijderd door de persoon die deze heeft gepost of door de kanaaleigenaar. Reacties kunnen ook worden verwijderd vanwege beleidsschending.

Als je een reactie ziet die je ongepast vindt, kun je deze melden als spam of misbruik. Als creator kun je ook de tools voor reactiebeheer gebruiken om de reacties op je video's te beheren.

Je reactiegeschiedenis bekijken

Je kunt de openbare reacties bekijken die je op YouTube hebt achtergelaten.

1. Ga naar je reactiegeschiedenis.
  2. Klik of tik op content om naar de plek te gaan waar je de reactie oorspronkelijk hebt gepost.

Als je hebt gereageerd op een video die is verwijderd, of als je reactie door YouTube is verwijderd vanwege een beleidsschending, wordt je reactie niet weergegeven in de geschiedenis.

Een deelbare link maken voor een reactie

Klik of tik op het tijdstempel van een reactie om een link voor een gemarkeerde reactie te maken. Hiermee wordt in de adresbalk een deelbare link gegenereerd voor die specifieke reactie en de bijbehorende antwoorden.

Wijzigen welke reacties eerst worden weergegeven

Op de website kun je wijzigen hoe reacties onder een video worden weergegeven. Kies tussen Beste reacties en Nieuwste eerst in het dropdownmenu Sorteren op.

Klik op het tijdstempel om een link voor een 'Gemarkeerde reactie' te maken. Hiermee worden je reactie en alle bijbehorende antwoorden geïsoleerd en wordt er een deelbare link gegenereerd in de adresbalk.

Reacties verwijderen
  1. Ga naar je reactiegeschiedenis.
  2. Klik of tik naast de reactie op Meer .
  3. Selecteer Bewerken of Verwijderen.