Kommenttien katsominen, järjestäminen ja poistaminen

Jos videon omistaja on ottanut kommentit käyttöön, voit kommentoida videota sekä tykätä ja ei-tykätä muiden kommenteista tai vastata niihin.

Videoiden kommenttien katsominen

Videon kommentit näkyvät, kun vierität alaspäin videon sivulla. Vastaukset on niputettu helposti luettaviin ketjuihin. Kaikki YouTube-kommentit ovat julkisia, ja kuka tahansa voi vastata lisäämääsi kommenttiin.

Jos et löydä kommenttia, josta olet saanut ilmoituksen, kommentti voi olla jo poistettu. Kommentin voi poistaa kommentin postaaja tai kanavan omistaja. YouTuben käytäntöjen vastaiset kommentit voidaan poistaa.

Jos havaitset sopimattoman kommentin, voit tehdä ilmoituksen roskasisällöstä tai väärinkäytöstä. Sisällöntuottajat voivat lisäksi hallita videoidensa kommentteja valvontatyökaluilla.

Kommenttihistorian tarkasteleminen

Voit tarkastella YouTubeen lisäämiäsi julkisia kommentteja.

1. Mene kommenttihistoriaan.
  2. Siirry paikkaan, johon lisäsit kommentin, klikkaamalla tai napauttamalla sisältöä.

Kommentti ei näy historiatiedoissa, jos siihen liittyvä video on poistettu tai YouTube on poistanut kommentin käytäntörikkomuksen vuoksi.

Jaettavan kommenttilinkin luominen

Voit luoda linkin tiettyyn kommenttiin klikkaamalla tai napauttamalla sen aikamerkintää. Tämä luo osoitekenttään jaettavan linkin, jota seuraamalla kyseinen kommentti ja sitä seuraava ketju näkyy korostettuna.

Ensin näytettävien kommenttien määrittäminen

YouTuben selainversiossa voit määrittää, miten kommentit näkyvät videon alapuolella. Valitse avattavasta Lajittelu‑valikosta Suosituimmat kommentit tai Uusin ensin.

Voit luoda linkin tiettyyn kommenttiin klikkaamalla aikamerkintää. Tämä luo osoitekenttään jaettavan linkin, jota seuraamalla kyseinen kommenttiketju näkyy korostettuna.

Kommenttien poistaminen
  1. Mene kommenttihistoriaan.
  2. Valitse kommentin vierestä Lisää .
  3. Valitse Muokkaa tai Poista.