Se, organiser eller slet kommentarer

Sådan opretter og interagerer du med kommentarer på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Hvis en videos ejer har slået kommentarer til, kan du skrive kommentarer, give likes og dislikes eller svare på andre kommentarer til en video

Se kommentarer til en video

Du kan se kommentarerne til en video ved at rulle på videoens side. Svar er inddelt i tråde, så du nemt kan følge samtaler. YouTube-kommentarer er offentlige, og alle kan svare på dine kommentarer.

Hvis du ikke kan finde en kommentar, efter at du har fået en notifikation, er det muligt, at kommentaren allerede er blevet fjernet. Kommentarer kan fjernes af den oprindelige afsender, kanalejeren eller på grund af politikovertrædelser.

Hvis du mener, at en kommentar er upassende, kan du rapportere den som spam eller chikane. Hvis du er youtuber, kan du også bruge værktøjerne til kommentarmoderering til at administrere kommentarer til dine videoer.
Se din kommentarhistorik

Du kan se de offentlige kommentarer, du tidligere har slået op på YouTube.

1. Gå til kommentarhistorik.
  2. Klik eller tryk på indholdet for at gå til det sted, hvor du oprindeligt slog din kommentar op.

Hvis du har kommenteret en slettet video, eller hvis YouTube har fjernet din kommentar på grund af en politikovertrædelse, bliver den ikke vist i denne historik.

Få et link til deling for en kommentar

Klik eller tryk på tidsstemplet for en kommentar for at oprette et link til en fremhævet kommentar. Så får du et link til deling for den pågældende kommentar og tråd i adresselinjen.

Lav om på, hvilke kommentarer der bliver vist først

På nettet kan du ændre, hvordan kommentarer vises under en video. Brug valgmuligheden Sortér efter til at vælge Bedste kommentarer eller Nyeste først.

Klik på tidsstemplet for at oprette et link til en "Fremhævet kommentar". Det vil isolere kommentartråden og angive et link til deling i adresselinjen.

Slet kommentarer
  1. Gå til kommentarhistorik.
  2. Klik eller tryk på videolinket.
  3. Vælg Mere '' ud for kommentaren på YouTube.
    1. Vælg Rediger eller Slet .

Interager med kommentarer på dit smart-tv

Nu kan du se og interagere med kommentarer, mens du ser indhold på dit smart-tv eller din spillekonsol. Du kan se kommentarerne til en video ved at gå til videoens afspilningsside og vælge videoens titel. Sektionen Om vises med videoens kommentarpanel. Vælg kommentarfeltet for at se en komplet liste over kommentarer til videoen, heriblandt:

• Kommentarer, som youtuberen har fastgjort
  • Antal likes
  • Antal svar

Vælg en kommentar for at læse hele kommentaren, se svar eller give et like eller et dislike.

Du kan svare på eller sende en kommentar ved at synkronisere dit smart-tv eller din spillekonsol med din telefon og skrive kommentaren ved hjælp af din telefon.

Sådan tilføjer du en kommentar eller et svar:

1. Åbn YouTube-appen på din telefon.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den samme Google-konto på begge enheder.
  3. Der åbnes et pop op-vindue i din YouTube-app, hvor du bliver bedt om at oprette forbindelse til YouTube på dit tv.
  4. Tryk på Tilknyt.
  5. Kommentarer til den video, du ser på dit tv, indlæses i YouTube-appen, så du nemt kan skrive indlæg og interagere med kommentarerne.
Bemærk! Når du er logget ud, kan du se kommentarer, men du kan ikke svare på dem eller skrive dine egne kommentarer.