Bekyk, organiseer of vee opmerkings uit

Hoe om opmerkings op YouTube te plaas en interaksie daarmee te hê

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

As ’n video se eienaar opmerkings aangeskakel het, kan jy opmerkings plaas en ander opmerkings op ’n video op- of afduim, of daarop antwoord

Bekyk opmerkings op ’n video

Rollees op ’n video se bladsy om opmerkings op die video te bekyk. Antwoorde word in gespreksdrade saamgevoeg om dit maklik te maak om gesprekke te volg. YouTube-opmerkings is publiek, en enigiemand kan antwoord op ’n opmerking wat jy plaas.

As jy nie ’n opmerking kan kry nadat jy ’n kennisgewing gekry het nie, is dit moontlik dat die opmerking reeds verwyder is. Opmerkings kan deur die oorspronklike plaser, deur die kanaaleienaar of weens beleidskendings verwyder word.

Jy kan ’n opmerking as strooipos of misbruik aangee as jy dink dat dit onvanpas is. As jy ’n skepper is, kan jy ook die opmerkingmodereringnutsgoed gebruik om opmerkings op jou video’s te bestuur.
Bekyk jou opmerkinggeskiedenis

Jy kan publieke opmerkings bekyk wat jy oral op YouTube geskryf het.

1. Gaan na Opmerkinggeskiedenis.
  2. Klik of tik op die inhoud om na die oorspronklike plek toe te gaan waar jy jou opmerking geplaas het.

As jy ’n opmerking gemaak het op ’n video wat uitgevee is, of as YouTube jou opmerking weens ’n beleidskending verwyder het, sal dit nie in hierdie geskiedenis gewys word nie.

Kry deelbare skakel vir ’n opmerking

Jy kan op ’n opmerking se tydstempel klik of tik om ’n skakel na ’n gemerkte opmerking te skep. Hierdie handeling sal jou ’n deelbare skakel in die adresbalk vir daardie spesifieke opmerking en die gespreksdraad daarvan gee.

Verander watter opmerkings eerste verskyn

Jy kan op die web verander hoe opmerkings onder ’n video gewys word. Gebruik die Rangskik volgens-opsie om Topopmerkings of Nuutste eerste te kies.

Klik die tydstempel om ’n "Gemerkte opmerking"-skakel te skep. Hierdie handeling sal jou opmerkinggespreksdraad afsonder en ’n deelbare skakel in die adresbalk gee.

Vee opmerkings uit
  1. Gaan na Opmerkinggeskiedenis.
  2. Klik of tik op die videoskakel.
  3. Kies Meer '' langs die opmerking in YouTube.
    1. Kies Wysig  of Vee uit .

Reageer op opmerkings op jou slim-TV

Jy kan nou opmerkings bekyk en daarop reageer terwyl jy inhoud op jou slim-TV of speletjiekonsole kyk. Gaan na die video se kykbladsy en kies die video se titel om die opmerkings op daardie video te bekyk. Die Meer Oor-afdeling sal verskyn, wat die video se opmerkingspaneel bevat. Kies die opmerkingsteël om ’n volledige lys van opmerkings vir die video te sien, insluitend:

• Opmerkings wat die skepper vasgespeld het
  • Opduimtelling
  • Antwoordtelling

Kies ’n opmerking om die volle opmerking te lees, antwoorde te sien, of die opmerking op of af te duim.

Om op ’n opmerking te antwoord of een te plaas, moet jy jou slim-TV of speletjiekonsole met jou foon sinkroniseer en die opmerking plaas met gebruik van jou foon.

Om ’n opmerking of antwoord by te voeg:

1. Maak die YouTube-app op jou foon oop.
  2. Maak seker dat jy op beide toestelle met dieselfde Google-rekening aangemeld is.
  3. ’n Opspringer sal op jou YouTube-app oopmaak, wat jou sal vra om aan YouTube op jou TV te koppel.
  4. Tik op Koppel.
  5. Opmerkings vir die video wat jy op jou TV kyk sal op die YouTube-app laai, en jy kan dan sonder probleme op die opmerkings antwoord of ander opmerkings plaas.
Let wel: As jy afgemeld is, kan jy opmerkings bekyk, maar jy kan nie op hulle antwoord of jou eie opmerking plaas nie.