Tavallisia latausongelmia

Jos sinulla on ongelmia videon latauksessa, valitse näkemäsi virheviesti ja seuraa ohjeita ongelman ratkaisemiseksi.

Shorts-audiokirjaston kaupallinen käyttö ja maksettu mainossisältö

Kaupallisia videoita, kuten maksullista tuotesijoittelua sisältäviä Shorts-videoita, lataavat kanavat voivat nähdä virheilmoituksia ladatessaan lyhytvideoita, jotka sisältävät Shorts-audiokirjaston ääniä. Virheilmoitukset johtuvat joidenkin musiikkikumppanien kanssa tehdyistä sopimuksista, jotka rajoittavat musiikin käytön Shorts-videoissa henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

Vaihtoehtoisesti:

• Voit ladata Shorts-videon uudelleen ja poistaa Shorts-audiokirjastosta lisätyn musiikin.
  • Voit ladata Shorts-videon uudelleen ja lisätä musiikin muualta kuin Shorts-työkalusta.
    • Huom. Varmista ennen Shorts-videon julkaisemista, että olet saanut kaikki tarvittavat oikeudet tekijänoikeuksien omistajilta. Jos sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia, Shorts-videoosi voidaan kohdistaa toimenpiteitä, esimerkkeinä tekijänoikeuspoisto ja muut oikeudelliset toimet.
  • Voit ladata Shorts-videon uudelleen ja käyttää rojaltivapaata musiikkia. Näin voit etsiä rojaltivapaata musiikkia:
    1. Siirry Shorts-audiokirjastoon.
    2. Tee haku "YouTuben Audiokirjasto".

Tarkista ennen lataamista, että valitusta kappaleesta löytyy

• vihreä albumikuva, jossa lukee "YouTube Audiokirjasto"
  • YouTuben logo.

Jos nämä ehdot täyttyvät, oikeuksia ei tarvita. Jos hakutulokset eivät täytä näitä ehtoja, käyttöä ei sallita.

Huom. Muunkielisten kannattaa tehdä englanninkielinen haku "YouTube Audio Library" tarkkojen hakutulosten varmistamiseksi.

"Olemme havainneet odottamattomia ongelmia"

Odota hetki ja yritä sitten ladata uudelleen.

"Palvelin on hylännyt tiedoston"

Tämä virheviesti näkyy, kun lataat väärän muotoista tiedostoa. Lataa vain tuetun tyyppisiä tiedostoja.

"Virhe lähetettäessä tietoja verkon kautta"

Tämä virheviesti näkyy, kun selain on päivitettävä uusimpaan versioon. Suosittelemme videoiden lataamiseen esimerkiksi näitä selaimia:
Kun olet päivittänyt selaimesi, yritä ladata video uudelleen.

"Käsittely lopetettiin"

Virheilmoitus voi näkyä, jos ladattua tiedostoa on lyhennetty tai se on virheellinen. Virhe voi ilmetä myös hitaammilla latausnopeuksilla. Katso videota laitteellasi ja varmista, että sen tiedostomuoto on tuettu. Yritä sitten ladata video uudelleen. Jos ongelma ei poistu, yritä ladata video joltain muulta alustalta.

"Verkkovirhe"

Tämä virheviesti näkyy, kun selain on päivitettävä uusimpaan versioon. Suosittelemme videoiden lataamiseen esimerkiksi näitä selaimia:
Kun olet päivittänyt selaimesi, yritä ladata video uudelleen.
"Et voi ladata. Latauksia ei tueta kanavasi tilan tai tilin asetusten vuoksi."
Virheviesti voi näkyä seuraavissa tilanteissa:

"Suojausvirhe tapahtui."

Tämä virheviesti näkyy, kun selaimen suojausasetukset ovat epätavalliset. Asetukset liittyvät todennäköisesti palomuuriin, virusten tai vakoiluohjelmien torjuntaan tai muuhun vastaavaan ohjelmistoon. Laita ohjelmistot tilapäisesti pois päältä ja lataa video uudelleen.

"Epäonnistui (tiedosto liian pieni)"

Tämä virheviesti näkyy, kun yrität ladata alle 2 kt:n kokoista tiedostoa. Varmista, että tiedoston koko on vähintään 2 kt, ja lataa se sitten uudelleen.

"Epäonnistui (tyhjä .mov-tiedosto)"

Tämä virheviesti näkyy, kun QuickTime-videota yritetään tallentaa viitevideoksi. Jotta video muunnetaan varmasti oikein, valitse Save as a self-contained movie (Tallenna itsenäisenä videona) ja yritä sitten ladata uudelleen.

"Päivittäinen latausmäärä on täyttynyt. Voit ladata lisää videoita 24 tunnin kuluttua."

Jotta YouTube pysyy turvallisena paikkana, kanavalle pystyy lataamaan rajallisen määrän videoita 24 tunnin aikana tietokoneella, mobiililaitteella ja YouTube APIn kautta.
Rajat voivat vaihdella maan/alueen tai kanavahistorian mukaan. Kanavan historiatiedoissa voidaan ottaa huomioon tekijänoikeusvaroituksetVaroitukset yhteisösääntöjen rikkomisesta vaikuttavat latausrajaan.
Jos saat videon lataamisen yhteydessä virheilmoituksen "Päivittäinen latausmäärä on täyttynyt", kokeile uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Muu

Saatat nähdä virheviestin, kun lataat väärän muotoista tiedostoa. Lataa vain tuetun tyyppisiä tiedostoja. Voit myös kokeilla toista koodekkia tai muokkausohjelmaa.