Compartir llistes de reproducció

Al dispositiu mòbil o a l'ordinador, pots compartir les teves pròpies llistes de reproducció o les que creïn altres YouTubers. Quan comparteixes una llista de reproducció, es genera un enllaç que pots donar a altres persones. Pots compartir l'enllaç en xarxes socials, com ara Facebook i Twitter.

Si la teva llista de reproducció inclou algun vídeo privat, primer hauràs de convidar els teus amics perquè puguin veure'l.

How to share a YouTube playlist

Subscriu-te  al canal YouTube Help per aprofitar YouTube al màxim.

Per compartir una llista de reproducció, copia'n l'URL del navegador quan siguis a la seva pàgina.

Cerca "playlist" a l'URL per assegurar-te que estiguis compartint una llista de reproducció i no simplement un vídeo dins d'una llista. Exemple: https://www.youtube.com/playlist?list=<identificador de la llista de reproducció>.

A continuació s'indiquen algunes accions per trobar la pàgina de la llista de reproducció:

• Si la llista de reproducció és teva: ves al menú de l'esquerra. A Biblioteca, fes clic a la llista de reproducció per accedir a la pàgina corresponent. Copia l'URL al navegador.
  • Si la llista de reproducció no és teva: ves a la pàgina del canal que l'ha creada i després pestanya Llistes de reproducció. Fes clic a MOSTRA LA LLISTA DE REPRODUCCIÓ COMPLETA. Copia l'URL al navegador.
  • Si estàs mirant un vídeo dins d'una llista de reproducció: fes clic al títol de la llista al quadre gris que hi ha al costat dret per accedir a la pàgina corresponent.

Nota: si els vídeos d'una llista de reproducció inserida no apareixen, és possible que l'usuari que els ha penjat hagi desactivat l'opció per inserir-los. Els vídeos privats tampoc no es reproduiran a la llista tret que l'usuari que els ha penjat els hagi compartit amb tu.

Per a creadors: assegura't que la teva llista de reproducció només conté vídeos públics que permeten la inserció.

Si no pots seguir aquestes instruccions, és probable que estiguis utilitzant la versió antiga de YouTube. Si estàs utilitzant un navegador més recent, actualitza YouTube a la versió actual.