Se eller tøm søkeloggen

Hvis du prøver å finne en bestemt video du har søkt etter tidligere, kan du sjekke søkeloggen.

Du kan også tømme hele søkeloggen, fjerne enkeltoppføringer fra søkeforslagene eller sette søkeloggen på pause. Noen ting å tenke på:

• Søkeoppføringer du sletter, påvirker ikke lenger anbefalingene du får.
  • Når du har tømt søkeloggen, vises ikke lenger tidligere søk som forslag i søkefeltet.
  • Søkeord du skriver inn mens søkeloggen er satt på pause, blir ikke lagret i søkeloggen.

Hvis du har fjernet videoer fra seerloggen mens enheten din var uten nett, kan det ta noen timer før endringene synkroniseres.

Merk: Gå til seerloggen din hvis du vil se eller slette oppføringer for ting du har sett på YouTube.

YouTube-appen og -mobilnettstedet

Sett søkeloggen på pause

Hvis du vil sette søkeloggen for kontoen din på pause, trykker du på profilbildet ditt   og så Innstillinger og så Logger og personvern, og deretter slår du på Sett søkeloggen på pause.

Slett enkeltsøk

Slik sletter du enkeltsøk fra søkeloggen din når du er logget på kontoen din:

1. Trykk på Søk  .
  2. Trykk og hold på et foreslått søkeresultat med loggikonet ved siden av.
  3. Trykk på Fjern i forgrunnsvinduet.

Tøm hele søkeloggen

Hvis du vil tømme søkeloggen for kontoen din, trykker du på profilbildet ditt  og så Innstillinger og så Logger og personvern, og deretter trykker du på Tøm søkeloggen.

TV-er, spillkonsoller eller mediestrømmebokser

1. Gå til Innstillinger  på menyen til venstre.
  2. Velg Tøm søkeloggen.
  3. Velg knappen «Tøm søkeloggen».
Merk: Ikke alle søkeloggfunksjoner er tilgjengelige når du er logget av. Logg på kontoen din for å få tilgang til hele søkeloggen.

Se også artiklene om seerloggen, hvordan du fjerner anbefalt innhold, og hvordan du får bedre anbefalinger.

Søk i inkognitomodus

Når du bruker i inkognitomodus, lagres ikke søkeloggen. Finn ut mer om inkognitomodus