Se eller tøm søkeloggen

Hvis du prøver å finne en bestemt video du har søkt etter tidligere, kan søkeloggen være til hjelp. I YouTube-søkeloggen finner du de tidligere søkene dine. YouTube- og Google-søkeloggen påvirker også anbefalingene du ser på startsiden din.

Abonner på YouTube-hjelpekanalen for å få mest mulig ut av YouTube.
Merk: Følg veiledningen nedenfor for å finne søkeloggen i YouTube-appen. Søkeloggen din lagres også på Google-kontoen din hvis søkeloggen er slått på. Gå til Min aktivitet for å se og kontrollere lagringen av aktiviteten din.

Det er du som bestemmer: Du kan tømme hele søkeloggen, fjerne enkeltoppføringer fra søkeforslagene eller sette søkeloggen på pause. Vær oppmerksom på følgende:

• Søkeoppføringer du sletter, påvirker ikke lenger anbefalingene du får.
  • Når du har tømt søkeloggen, vises ikke lenger tidligere søk som forslag i søkefeltet.
  • Søkeord du skriver inn mens søkeloggen er satt på pause, blir ikke lagret i søkeloggen.
  • Søk du utfører mens du er logget på kontoen din, vises i søkeloggen for denne kontoen på alle enheter.

Merk: Gå til seerloggen din hvis du vil se eller slette det du har sett på YouTube.

Følg instruksjonene nedenfor for YouTube-appen eller -mobilnettstedet.

YouTube-appen

Sett søkeloggen på pause

For å sette søkeloggen for kontoen din på pause trykker du på kontoikonet ditt > Innstillinger > Logger og personvern, og deretter slår du på Sett søkeloggen på pause.

Slett enkeltsøk

Du kan slette enkeltsøk fra søkeloggen din når du er logget på med kontoen din, ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på søkeikonet .
  2. Trykk og hold på et foreslått søkeresultat med loggikonet ved siden av.
  3. Trykk på Fjern i forgrunnsmeldingen som spør om du vil fjerne denne oppføringen fra søkeloggen.

Tøm hele søkeloggen din

For å tømme søkeloggen for kontoen din trykker du på kontoikonet ditt > Innstillinger > Logger og personvern, og deretter trykker du på Tøm søkeloggen.

Mobilnettstedet

Sett søkeloggen på pause

For å sette søkeloggen for kontoen din på pause går du til Konto > Logg > Søkelogg og trykker på Sett på pause.

Slett enkeltsøk

Du kan slette én og én søkeoppføring fra søkeloggen din når du er logget på med kontoen din, ved å følge disse trinnene:

1. Gå til Konto > Logg > Søkelogg.
  2. Velg menyen til høyre for søket, og velg deretter Fjern fra søkeloggen.

Tøm søkeloggen

For å tømme søkeloggen for kontoen din går du til Konto > Logg > Søkelogg og trykker på Fjern alt.

TV-er, spillkonsoller eller bokser for mediestrømming

1. Velg søkeikonet
  2. Velg Tøm søkeloggen.
Merk: Ikke alle søkeloggfunksjoner er tilgjengelige når du er logget av. Logg på kontoen din for å få tilgang til hele søkeloggen.

Du finner mer informasjon om seerloggen, fjerning av anbefalt innhold og forbedring av anbefalingene i de andre artiklene våre.