Je eigen video's verwijderen

Om video's te verwijderen die je hebt geüpload.

1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd bij je account.
  2. Klik op de pijl omlaag naast de knop Uploaden boven aan de pagina, en daarna op Videobeheer.
  3. Selecteer de video's die je wilt verwijderen door te klikken op de selectievakjes ernaast (meerdere video's kunnen tegelijkertijd worden verwijderd)
  4. Verwijder door te klikken op de knop Acties boven aan de pagina, en klik vervolgens op Verwijderen
  5. Bevestig dat je de video's wilt verwijderen

Niemand kan de video bekijken nadat je deze hebt verwijderd. Het is wel mogelijk dat het een tijd duurt voordat de video niet meer wordt weergegeven in zoekresultaten en miniaturen.

Je kunt alleen video's verwijderen die je zelf hebt geüpload. Als je misbruik, pesten, ongepaste inhoud of klachten over privacy wilt melden, ga je naar het veiligheidscentrum. Voor meer informatie over auteursrechten ga je naar het auteursrechtcentrum.

Vergeet niet dat video's permanent worden verwijderd. Vanaf het moment dat je een video hebt verwijderd, kun je dit niet meer herstellen via YouTube, dus zorg ervoor dat je een back-up hebt of de video echt wilt verwijderen.