Udskift eller slet din video

Du kan slette enhver video, du har uploadet til din YouTube-kanal. Du kan ikke udskifte en video, da en ny video, du uploader til YouTube, vil få en ny webadresse. I stedet kan du foretage ændringer i en eksisterende video.

Slet dine egne videoer

Du kan fjerne enhver video, du har uploadet fra din egen Google-konto. Hvis du sletter en video, slettes den permanent – du kan ikke gendanne den gennem YouTube. Hvis du vil se den igen, skal du sørge for at have gemt en sikkerhedskopi.

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til Skaberstudie ved at klikke på dit Google-kontoikon øverst til højre > Skaberstudie.
  3. Vælg Videoadministrator > Videoer i menuen til venstre.
  4. Klik på afkrydsningsfeltet ud for de videoer, du vil slette.
  5. Klik på Handlinger > Slet i rullemenuen.

Når du har slettet videoen, vil ingen kunne se den. Det kan tage et stykke tid, før den fjernes fra videosøgeresultater og miniaturebilleder.

Udskift en video

Du kan ikke udskifte en video, da en ny video, du uploader til YouTube, vil få en ny webadresse. I stedet kan du foretage ændringer i en eksisterende video:

• Gør din video bedre: Du kan redigere i videoen ved hjælp af YouTube-videoforbedringer. Du kan beskære dele af din video, justere belysning og farve automatisk, sløre dele af videoen, anvende et filter og meget mere.
  • Føj kort til din video: Du kan bruge kort til at ændre elementer i dine videoer. Du kan gøre seere opmærksomme på en bestemt webadresse (på en liste over kvalificerede websites) og vise tilpassede billeder, titler og opfordringer til handling, alt efter korttype.
  • Rediger din videos titel og beskrivelse: Du kan organisere og foretage ændringer af din videos titel, kategori, beskrivelse og privatlivsindstillinger.

Gå til vores sikkerhedscenter for at rapportere misbrug, chikane, upassende indhold eller klager om krænkelse af privatliv. Hvis du har ophavsretlige problemer, skal du besøge vores center for ophavsret.