Sletning af dine egne videoer

Sådan kan du slette videoer, som du selv har uploadet.

1. Sørg for, at du er logget ind på din konto
  2. Tryk på pil ned ved siden upload-knappen øverst på siden og derefter på Videoadministrator.
  3. Vælg de videoer, som du vil slette, ved at klikke på afkrydsningsfelterne ud for dem (flere videoer kan slettes på én gang)
  4. Slet ved at klikke på knappen Handlinger øverst på siden og derefter på Slet
  5. Bekræft, at du ønsker at slette videoerne

Ingen vil være i stand til at se videoen, når du har slettet den, men det kan tage lidt tid, før videoens søgeresultater og miniaturebilleder er forsvundet.

Du kan kun fjerne videoer, som du selv har uploadet. Gå til vores sikkerhedscenter for at rapportere misbrug, chikane, upassende indhold eller klager over beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har ophavsretlige problemer, skal du besøge Copyright Center.

Men glem ikke: Sletning af en video er permanent, så vær forsigtig. Når du har slettet en video, kan du ikke gendanne den via YouTube, så sørg for at have en sikkerhedskopi, eller vær sikker på, at du virkelig ønsker at slette den.