Oversett innholdet ditt med YouTube-verktøy

I gjennomsnitt kommer over to tredjedeler av innholdsskapernes seertid fra andre regioner enn der skaperen holder til. Du kan få en større, internasjonal målgruppe ved å bruke oversettelsesverktøyene våre til å gjøre videoene dine tilgjengelige på andre språk.

• Oversatte metadata kan øke rekkevidden til videoen og gjøre den lettere å finne. Oversatte videotitler og -beskrivelser kan vises blant YouTube-søkeresultatene for seere med andre språk enn ditt eget.
  • Teksting på andre språk kan øke sannsynligheten for at seere fra andre land ser på videoen din.
  • Med teksting på samme språk blir videoene dine tilgjengelige for seere med nedsatt hørsel, seere som ikke kan språket ditt flytende, og seere som befinner seg på steder med mye støy.

Oversetting av innholdet ditt

Legg til dine egne oversettelser
  • Legg til oversatte titler og beskrivelser for videoene dine. Dermed kan seerne finne dem ved å søke på sitt eget språk. Vi sørger for å vise videotitlene og -beskrivelsene på riktig språk for seerne.
  • Nå ut til et større publikum ved å legge til teksting. Dette tillegget er spesielt nyttig for seere med nedsatt hørsel.

Bruk automatisk teksting

Du kan slå på talegjenkjenning for å legge til automatisk teksting på videoens originalspråk.