YouTube-værktøjer til oversættelse af dit indhold

I gennemsnit stammer over to tredjedele af en youtubers visningstid fra andre områder end youtuberens hjemmeområde. Du kan bruge vores oversættelsesværktøjer til at gøre dine videoer mere tilgængelige på andre sprog og få et større internationalt publikum.

• Oversatte metadata kan øge en videos rækkevidde og synlighed. Oversatte videotitler og -beskrivelser kan dukke op i YouTube-søgeresultater for seere, der taler disse andre sprog.
  • Seere, der taler andre sprog, kan også finde og se ​​dine videoer med undertekster.
  • Undertekster på samme sprog gør dine videoer tilgængelige for seere, der er døve eller hørehæmmede, seere, der ikke har sproget som modersmål, og seere i støjende miljøer.

Værktøjer til oversættelse af dit indhold

Tilføj dine egne oversættelser
  • Føj oversatte videotitler og -beskrivelser til dine videoer. Seerne kan finde dine videoer på deres eget sprog. Vi viser titlen og beskrivelsen for videoen på det rette sprog til de rette seere.
  • Nå ud til et større publikum ved at tilføje dine egne undertekster. Denne tilføjelse er især nyttig for seere med nedsat hørelse.

Brug automatiske undertekster

Du kan aktivere funktionen for automatisk at tilføje undertekster på videoens originalsprog ved hjælp af talegenkendelse.