Canviar els propietaris i els gestors d'un canal amb un compte de marca

Si tens un compte de marca, ara pots utilitzar els permisos del canal per afegir o suprimir l'accés al teu canal de YouTube. Obtén més informació.

Si un canal està enllaçat a un compte de marca, diversos usuaris poden gestionar-lo des dels seus Comptes de Google. Per gestionar canals de YouTube amb un compte de marca no cal fer servir noms d'usuari ni contrasenyes diferents.

Subscriu-te al nostre canal TeamYouTube per rebre les darreres novetats, consells i ajuda.

Primer, comprova si el teu canal està connectat a un compte de marca. Si no és el cas, pots seguir aquestes instruccions per canviar-ne els propietaris i els gestors.

Veure o afegir usuaris

Només el propietari d'un compte de marca pot concedir accés a un canal de YouTube.

1. A YouTube, inicia la sessió com a propietari del compte de marca.
  2. A la part superior dreta, fes clic al teu compte i després Configuració Settings.
  3. A "Compte", selecciona Afegeix o suprimeix gestors.
  4. Fes clic a Gestiona els permisos.
  5. Introdueix la teva contrasenya i torna a autenticar-te. Obtén més informació sobre com pots tornar a autenticar el teu compte.
  6. Tria Convida usuaris nous Convida persones a gestionar.
  7. Introdueix la seva adreça electrònica.
  8. A sota dels noms, tria la funció que tindran:
    • Els propietaris poden dur a terme la major part de les accions i controlar qui gestiona el compte. Tots els comptes han de tenir un propietari principal.
      • Nota: els propietaris poden dur a terme tot tipus d'accions al canal, com ara suprimir-lo, suprimir-ne altres propietaris i designar altres persones com a propietaris o com a gestors.
    • Els gestors poden utilitzar els serveis de Google que admeten els comptes de marca, com ara compartir fotos a Google Fotos o publicar vídeos a YouTube.
    • Tingues en compte que els gestors de comunicacions no tenen accés als canals de YouTube. Obtén més informació sobre les funcions dels comptes de marca.
  9. Selecciona Convida i, a continuació, Fet.

Canviar funcions o suprimir usuaris

Només un propietari d'un compte de marca pot suprimir propietaris i gestors d'un canal de YouTube del compte de marca.

1. A YouTube, inicia la sessió com a propietari del compte de marca.
  2.  A la part superior dreta, fes clic al teu compte i després Configuració Settings.
  3. A "Compte", selecciona Afegeix o suprimeix gestors.
  4. Fes clic a Gestiona els permisos.
  5. Introdueix la teva contrasenya i torna a autenticar-te. Obtén més informació sobre com pots tornar a autenticar el teu compte.
  6. Veuràs una llista dels usuaris que poden gestionar el compte.
  7. Aquí pots fer el següent:
    • Canviar la funció d'una persona: al costat del seu nom, selecciona'n la funció actual i, a continuació, tria'n una de nova.
    • Suprimir una persona: al costat del seu nom, selecciona Suprimeix Suprimeix. Si se't demana, confirma la selecció.
  8. Selecciona Fet.

Pots suprimir-te com a propietari o gestor. Si ets el propietari principal i vols deixar el compte, primer has de canviar la funció d'un altre usuari a la de propietari principal.

Cercar el propietari d'un compte de marca

Si ets gestor d'un compte de marca, pots veure de qui és propietat:

1. A l'ordinador, ves a YouTube.com.
  2. Fes clic a Configuració.
  3. A "Compte", fes clic a Afegeix o suprimeix gestors.
  4. Fes clic a Gestiona els permisos.
  5. Veuràs el propietari principal i els altres propietaris.