Uuden kanavan luominen sisällönhallinnassa

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria.
Voit luoda Studio Content Managerissa uusia kanavia, jotka linkitetään automaattisesti Content Manager ‑tilille. Kun olet luonut uuden kanavan Content Managerissa, voit
  • ylläpitää tämän kanavan videoiden kaupallistamista
  • laittaa Content ID ‑vastaavuuksien etsinnän päälle kanavan videoille
  • asettaa yksittäisten kanavan omistajien käyttöoikeuksia.
Huom. Monikanavaisen verkon kumppanijäsenet eivät voi luoda uusia kanavia.

Kanavan luominen

Näin luot Content Manageriin linkitettävän uuden kanavan:

1. Avaa YouTube Studio.
  2. Klikkaa vasemmalta Asetukset.
  3. Valitse Kanava ja sitten Lisäasetukset.
  4. Vieritä alas ja valitse Ylläpidä YouTube-tiliäsi.
  5. Klikkaa Lisää kanava tai ylläpidä kanaviasi ja sitten Luo kanava .
    • Voit myös valita Luo uusi kanava.
  6. Voit lisätä kanavan nimen ja luoda uuden kanavan.

Kun kanava on luotu, näet sen Kanavat-sivulla. Google-tilisi on uuden kanavan omistaja. Voit myös lisätä omistajia ja ylläpitäjiä tai siirtää kanavan toiselle tilille.

Uuden kanavan kaupallistaminen

Uuden kanavan kaupallistaminen edellyttää, että se täyttää YouTuben kumppaniohjelman vaatimukset. YouTube tarkastaa kanavan automaattisesti, kun katseluaika ja tilaajamäärä täyttää vaatimukset. Tarkastus tehdään tavallisesti viimeistään kuukauden kuluessa vaatimusten täyttymisestä.

Kun kanavasi on tarkastettu, saat siitä sähköposti-ilmoituksen.