Crear un canal al Gestor de continguts

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio. Contacta amb el teu gestor de Partners de YouTube per obtenir accés.
Pots utilitzar el Gestor de continguts de Studio per crear canals que s'enllacin automàticament al teu compte del Gestor de continguts. Un cop hagis creat un canal al teu Gestor de continguts, podràs:
  • Controlar la monetització dels vídeos del canal.
  • Activar la cerca de coincidències de Content ID per als vídeos del canal.
  • Definir permisos per a propietaris concrets del canal.
Nota: les MCN d'afiliació no són aptes per crear canals.

Crear un canal

Per crear un canal nou que s'enllaci al teu Gestor de continguts:

1. Ves a YouTube Studio.
  2. A l'esquerra, fes clic a Configuració.
  3. Fes clic a Canal i després Configuració avançada.
  4. Desplaça't cap avall i fes clic a Gestiona el compte de YouTube.
  5. Fes clic a Afegeix o gestiona els teus canals i després Crea un canal .
    • O fes clic a Crea un canal.
  6. Pots introduir el nom del teu canal i crear-ne un de nou.

Un cop s'hagi creat, veuràs el canal nou a la teva pàgina Canals. El teu Compte de Google en serà el propietari. També pots afegir propietaris i gestors o moure el canal a un altre compte.

Monetitzar el canal nou

Per poder monetitzar el canal nou, cal que compleixi els criteris d'idoneïtat del Programa per a partners de YouTube. Un cop superi els llindars de nombre de subscriptors i de temps de visualització, YouTube revisarà el teu canal automàticament. Normalment, la revisió es completa en un mes com a màxim després d'arribar al llindar.

Un cop s'hagi completat, rebràs una notificació per correu electrònic.