Spara spellistor i biblioteket

Du kan lägga till spellistor som du har skapat, spellistor som andra innehållsskapare har gjort och videor du har lagt till i Titta senare i biblioteket. Genom att lägga till spellistor i biblioteket kan du enkelt hitta dem och titta på dem igen.

Om du äger en spellista kan du lägga till den offentligt i ditt bibliotek, vilket gör att tittarna kan lägga till spellistan i sina bibliotek. Om du vill förhindra att dina spellistor visas offentligt kan du uppdatera dina sekretessinställningar. När du ändrar sekretessinställningarna kan du fortfarande se sparade spellistor i din kanal, men andra tittare kan inte göra det.

Följ instruktionerna nedan för YouTube-appen eller mobilwebbplatsen.

YouTube-appen

Lägga till en spellista i biblioteket

Från en kanalsida

1. Tryck på fliken SPELLISTOR för att visa kanalens spellistor.
  2. Tryck på Mer intill uppgifterna om spellistan.
  3. Tryck på Spara i bibliotek.

När jag tittar på en video

Om du tittar på en video som tillhör en spellista ser du spellistans namn längst ned i videospelaren.

1. Tryck på rullgardinsmenyn och Lägg till  när du vill lägga till spellistan i biblioteket.
  2. När spellistan har sparats på kontot ser du markeringen .

Om du vill ta bort spellistan trycker du på markeringen .

Visa spellistor som du har lagt till i biblioteket

Visa spellistor som du har sparat och skapat på fliken Bibliotek .

Om anvisningarna ovan inte tar dig till rätt plats kanske du inte har fått den nya versionen av funktionen, som lanseras stegvis till användarna. Följ anvisningarna nedan.

Du kan visa spellistor du har lagt till i Biblioteket och skapat genom att trycka på fliken Konto  i YouTube-appen.

Mobilwebbplatsen

Lägga till en spellista i biblioteket

När jag tittar på en video

Om du tittar på en video som tillhör en spellista ser du spellistans namn längst ned i videospelaren.

1. Tryck på rullgardinsmenyn och Lägg till  när du vill lägga till spellistan i biblioteket.
  2. När spellistan har sparats på kontot ser du markeringen .

Om du vill ta bort spellistan trycker du på markeringen .

Visa spellistor som du har lagt till i biblioteket

Du kan visa spellistor du har lagt till i biblioteket och skapat genom att trycka på fliken Konto  på YouTubes mobilwebbplats.