Spara spellistor i biblioteket

Du kan lägga till spellistor som du har skapat, spellistor som andra kreatörer har gjort och videor du har lagt till i Titta senare i biblioteket. Genom att lägga till spellistor i biblioteket kan du enkelt hitta dem och titta på dem igen.

Om du äger en spellista kan du lägga till den offentligt i ditt bibliotek, vilket gör att tittarna kan lägga till spellistan i sina bibliotek. Om du vill förhindra att dina spellistor visas offentligt kan du uppdatera dina integritetsinställningar. När du ändrar integritetsinställningarna kan du fortfarande se sparade spellistor i din kanal, men andra tittare kan inte göra det.

YouTube-appen

Lägga till en spellista i biblioteket

Från en kanalsida

1. Tryck på fliken SPELLISTOR för att visa kanalens spellistor.
  2. Tryck på Mer intill uppgifterna om spellistan.
  3. Tryck på Spara i bibliotek.

När jag tittar på en video

Om du tittar på en video som ingår i en spellista trycker du på Spara .

Visa spellistor som du har lagt till i biblioteket

Visa spellistor som du har sparat och skapat på fliken Bibliotek .

Mobilwebbplatsen

Lägga till en spellista i biblioteket

När jag tittar på en video

När du tittar på en video som ingår i en spellista trycker du på Spara .

Visa spellistor som du har lagt till i biblioteket

Du kan visa spellistor som du har skapat och lagt till i biblioteket genom att trycka på fliken Bibliotek .